Traian Băsescu, la sediul PMP de 8 Martie. " Domnule președinte, de zece ani aștepăt să vă pup"

Traian Băsescu, la sediul PMP de 8 Martie. " Domnule președinte, de zece ani aștepăt să vă pup"

Fostul președinte Traian Băsescu a mers în această după-amiază la sediul PMP, unde a fost asaltat de admiratoare. Care mai de care, doamnele s-au înghesuit să-l pupe.

" Domnule președinte, de zece ani aștepăt să vă pup", i-a strigat o doamnă fostului președinte. "Băsescu! Băsescu!", a început, deodată, să se scandeze. "E ziua voastră, nu e a mea", a spus, râzând, fostul președinte.

"Acum marea miză este să nu mă mai bag în politică", a mai spus Traian Băsescu. "Acum este nevoie", a venit replica admiratoarelor.

"Doamnelor, mă bucur că v-ați strâns, astăzi, aici la sediul PMP. Dacă sunt femei în PMP avem toate premizele să facem un partid solid, nu jucărie. Vă mulțumesc că aveți încredere că putem construi un partid solid, și vă asigur că voi fi partenerul vostru până la alegerile din 2016", a mai spus fostul șef al statului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Traian Băsescu a ținut să le spună doamnelor strânse în fața sediului PMP, că acum, de când este bunic a văzut cât de greu se cresc copiii și ar dubla indemnizațiile pentru mame.

"Acum sunt bunic am văzut cum se cresc copiii, când au crescut fetele mele eram plecat pe mare. Ei, acum vă pot spune, aș dubla indemnizația pentru mame. Seara, parcă ai ieșit din mină așa te simți după ce alergi toată ziua după ei. E greu să crești copii. E greu, dar frumos. E și greu dar extraordinar de frumos. Să vezi cum evoluează de la o săptămână la alta. Să vezi cum înțelege care e nasul, burtica. E fascinant", a mai spus Traian Băsescu.

Întrebat cum îl strigă nepoția, Băsescu a răspuns: "Încă nu mă strigă". "Papagalul mă strigă Traian. Aștept să mă strige și nepoțica bunicul sau Traian", a mai spus Băsescu.

Apoi, când a vrut să intre în sediul partidului a constatat cu uimire că înăuntru îl mai aștepta un val de simpatizante. "Credeam că cele mai multe sunteți aici, dar acum văd că mai multe sunteți înăuntru", a spus râzând Traian Băsescu.