"România, grânarul Europei"

"România, grânarul Europei"

Aflat la lansarea candidatului PDL la alegerile pentru Primăria Clujului, premierul Emil Boc a declarat că vrea o reformă profundă în agricultură, scopul său fiind acela de a readuce România la statutul de „grânar al Europei”.

Un program special de relansare a agriculturii este pregătit în „laboratoarele” de la Palatul Victoria, cu o ţintă precisă – România trebuie să redevină un exportator de produse agroalimentare.

Cel puţin aşa sună intenţiile premierului Emil Boc, care a declarat astăzi la Cluj că "stă în înţelepciunea politicienilor şi a guvernanţilor” să readucă România pe poziţia de furnizor important al pieţei agricole comunitare.

„Va fi un program special al Guvernului, prin care România va fi sprijinită să îşi fructifice acest avantaj major pe care îl are”, a spus Boc. Mai mult, primul ministru s-a arătat optimist cu privire la condiţiile de criză economică, susţinănd că putem profita de moment pentru a trece la "o modernizare serioasă".

„Aceste vremuri grele pot constitui şansa unui nou început pentru România, pentru modernizarea ei. Niciodată nu am avut o şansă ca aceasta, de a reporni motoarele modernizării României” Emil Boc, prim-ministru

Ne puteți urmări și pe Google News