Viaţa sexuală, stimulată de acţiunile de caritate

Viaţa sexuală, stimulată de acţiunile de caritate

Un parlamentar din Marea Britanie susţine că activităţile benevole în folosul comunităţii predispun la sex.

Parlamentarul britanic Tim Loughton, în vârstă de 46 de ani, şi-a atras ura organizaţiilor de caritate, legând activitatea lor de stimularea activităţii sexuale, informează site-ul Zigonet.com.

Membru al opoziţiei şi însărcinat cu politicile pentru tineret, Loughton a ţinut neapărat să se facă remarcat în plenul parlamentului, spunând că acţiunile sociale benevole ale tinerilor sunt cadrul perfect pentru activităţi sexuale. Mai mult, parlamentarul a precizat că, prin acţiuni de voluntariat, tinerii devin mult mai buni şi mai stăpâni pe ei înşişi, încrederea deprinsă fiind foarte bună în a-i convinge că pot desfăşura activităţi sexuale cu mare succes.

În sprijinul ideilor sale, el s-a folosit şi de un studiu, în care 17% dintre tinerii cu vârste între 17 şi 24 de ani au declarat că acţiunile de caritate le-au îmbunătăţit viaţa sexuală. Afirmaţiile lui Tim Loughton au fost cu atât mai criticate, ele având loc într-o sesiune parlamentară dedicată exclusiv problemei voluntariatului în Marea Britanie.   Scuze puerile

Ne puteți urmări și pe Google News

În replică la reacţiile vehemente ale organizaţiilor de caritate, parlamentarul britanic a încercat să se scuze, spunând că a încercat doar să atragă atenţia asupra sa în timpul sesiunii. „N-am vrut decât să-i fac pe colegii mei să fie atenţi, din cauză că făceau prea mult zgomot în plenul parlamentului“, şi-a motivat Tim Loughton afirmaţiile.

Deşi comentariile sale au avut ca efect calmarea parlamentarilor, au fost viu criticate de cei angajaţi în acţiuni de caritate. Purtătorul de cuvânt al uneia dintre aceste organizaţii a afirmat chiar că s-a încercat minimalizarea activităţilor benevole ale tinerilor. „Studenţii au foarte multe motive pentru a se implica în acţiuni benevole - aport la dezvoltarea societăţii, un mod plăcut şi util de a-şi petrece timpul în afara orelor de studiu. Dar ameliorarea vieţii sexuale nu se regăseşte printre aceste motive“, a precizat reprezentantul organizaţiei de caritate „Project V“.