ACCIDENT grav în București. Cum au scos pompierii un pieton de sub o mașină

ACCIDENT grav în București. Cum au scos pompierii un pieton de sub o mașină

Pompierii din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov au ajutat, ieri seară, la salvarea unei femei care avea picioarele blocate sub o mașină de teren.

 Accidentul a avut loc pe strada Sirenelor din București, în jurul orei 19:15, iar pompierii au fost chemați pentru salvarea unei persoane accidentate grav, încarcerată sub o mașină de teren.

Potrivit ISU București-Ilfov, la sosirea echipajelor de descarcerare și SMURD, victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani, era conștientă, dar cu multiple răni, fiind necesară ridicarea mașinii pentru descarcerarea acesteia. În doar câteva minute, pompierii au reușit să stabilizeze victima în ambulanța SMURD și, ulterior, au transportat-o la Spitalul Universitar de Urgență București.

Tot ieri, la ora ora 06.00 pentru pompierii din Inspectoratul București-Ilfov au intervenit în 217 situații de urgență, cele mai importante fiind pentru asistență medicală de urgență, 187, alte cinci pentru stingerea incendiilor și o intervenție la accidentul rutier.

Ne puteți urmări și pe Google News