TOPURILE ANULUI POLITIC 2014. Robert Turcescu s-a autodeconspirat drept ofițer acoperit

TOPURILE ANULUI POLITIC 2014. Robert Turcescu s-a autodeconspirat drept ofițer acoperit

Jurnalistul Robert Turcescu a iscat duminică, 21 septembrie a.c. o adevărată furtună madiatică, după ce s-a autodeconspirat drept ofițer acoperit.

Inițial, el a postat pe blogul personal un text pe această temă, însoțit de o copie a unui livret militar și niște ștate de plată: "Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ștatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l tradez pe bunul Dumnezeu și să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor". 

A mers apoi în emisiunea Sorinei Matei, de la B1 TV și a confirmat, într-o vizibilă stare de resuscitare,  informațiile de pe blog. El nu a dat niciun detaliu în legătură cu motivele autodeconspirării și a repetat că-și dorește un judecător drept. Discursul său a fost adesea presărat cu referiri la Dumnezeu. Turcescu a făcut această dezvăluire la doar câteva zile după ce Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, l-a acuzat în direct la B1 TV că ar fi ofițer acoperit și la mai bine de doi ani după ce jurnalistul negase că ar fi ofițer MApN. 

Evenimentul zilei vă invită să votaţi "Topurile anului politic 2014". Votaţi mai jos în cele cinci categorii propuse şi aflaţi rezultatele în ediţia de miercuri, 31 decembrie, a Evenimentului zilei.

Ne puteți urmări și pe Google News