Nuntă CONTROVERSATĂ. O fetiță de 12 ani se va căsători cu un bărbat de 37 de ani. Mariajul a provocat un adevărat SCANDAL

Nuntă CONTROVERSATĂ. O fetiță de 12 ani se va căsători cu un bărbat de 37 de ani. Mariajul a provocat un adevărat SCANDAL

Thea, în vârstă de 12 ani, este primul copil din Norvegia care va avea parte de o nuntă la o vârstă atât de fragedă, iar mariajul ei cu un bărbat de 37 de ani a stârnit numeroase controverse.

Fetița ar trebui să ajungă la Altar sâmbătă, 11 octombrie, acolo unde o va aștepta alesul său, cu 25 mai în vârstă decât ea.

Evenimentul este prezentat internauțilot prin intermedul unui blog. ”Bună! Mă numesc Thea, am 12 ani și mă voi căsători într-o lună”, este mesajul cu care sunt întâmpinați cei care vizitează pagina web.

Pe blog există imagini și postări legate de viața într-un cuplu, noaptea nunții și alte subiecte asemănătoare. Thea plănuiește să-i spună ”DA” lui Geir în Ziua Internaţională a Fetelor (International Day of the Girl Child).

Ne puteți urmări și pe Google News

Întregul eveniment este, în realitate, o campanie menită să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorătorm fetițe vândute de familii pentru a se mărita la vârsta la care ar trebui încă să se joace cu păpușile.

În fiecare zi, aproximativ 39.000 de fete minore se căsătoresc la presiunea familiei.