Coşmarul unui TRANSSEXUAL într-o închisoare de FEMEI. Ce a fost nevoit să îndure

Coşmarul unui TRANSSEXUAL într-o închisoare de FEMEI. Ce a fost nevoit să îndure

Un adolescent transsexual din Marea Britanie, în vârstă de 16 ani, povestește, pentru tabloidul Mirror, despre luna de coșmar pe care a petrecut-o în singura închisoare pentru femei din Scoția.

Stacie McLean, care a petrecut o lună în închisoare, susține că a fost hărțuită sexual, agresată verbal și acuzată pe nedrept că ar fi amenințat că le va viola pe celelalte pușcăriașe.

"A fost un coșmar. Numai dacă ai fi văzut fețele unora dintre pușcăriașe, o luai la fugă. Unele s-au plâns că trebuia să fiu la o închisoare pentru bărbați, altele mă întrebau dacă nu mă duc la ele în celulă mai târziu. Apoi au fost amenințări că or să mă bată astfel încât să nu mai arăt niciodată ca o femeie. Dar cel mai rău a fost când câteva dintre ele m-au acuzat că le-aș fi amenințat cu violul", povestește adolescentul cunoscut anterior sub numele de Callum.

Transsexualul susține că, din cauza acestor acuzații false, a fost izolat și i s-a ridicat dreptul de a se uita la televizor. "A fost cea mai oribilă perioadă din viața mea, mi-era tot timpul teamă și mă simțeam îngrozitor", mai spune Stacie, care urmează în prezent un tratament cu hormoni și speră să fie supusă apoi unei intervenții de schimbare a sexului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stacie McLean era cunoscută înainte sub numele de Callum