Cea de-a treia fiică a regelui Mihai, Principesa Irina, va pleda VINOVAT în cazul luptelor ilegale de COCOŞI

Cea de-a treia fiică a regelui Mihai, Principesa Irina, va pleda VINOVAT în cazul luptelor ilegale de COCOŞI

Principesa Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai, implicată în scandalul luptelor ilegale de cocoşi din statul american Oregon, va pleda vinovat, anunţă mass-media de peste ocean. Procesul va începe luna viitoare.

Presa americană îl citează pe procurorul federal care se ocupă de caz, dar care a refuzat să comenteze pe tema unei posibile înţelegeri, în schimbul recunoaşterii vinovăţiei.

Potrivit rechizitoriului, cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură. Autorităţile susţin că Irina Walker şi soţul său, John Walker, au organizat cel puţin 10 concursuri de lupte ilegale de cocoşi între aprilie 2012 şi aprilie 2013 la ferma lor din Oregon. Luptele ar fi adus un venit de până la 2.000 de dolari pe zi.

Reamintim că Principesa Irina şi soţul ei, John Walker, sunt acuzaţi de procurori că organizau lupte de cocoşi, la ferma pe care o deţin în statul american Oregon. Principesa Irina şi soţul său au fost inculpaţi pentru organizarea de lupte ilegale de animale, încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor şi administrarea unei afaceri de pariuri ilegale. Şi John Walker ar urma să pledeze vinovat la audierile de la 16 iulie.

Ne puteți urmări și pe Google News