Alegeri europarlamentare 2014. Prefectul de Ilfov a sesizat Parchetul General cu privire la suspiciuni de fraudare

Alegeri europarlamentare 2014. Prefectul de Ilfov a sesizat Parchetul General cu privire la suspiciuni de fraudare

Daniel Rășică a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru suspiciuni privind încălcarea legislaţiei electorale, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat.

"În urma intervenţiei din cadrul videoconferinţei din data de 24 mai, prefectul judeţului Ilfov a informat conducerea Ministerului Afacerilor Interne că a sesizat, prin Instituţia Prefectului, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referitor la suspiciunile privind încălcarea legislaţiei electorale", se arată în comunicatul MAI.

Reprezentanții ministerului au mai precizat că situația din Ilfov va monitorizată cu atenție, astfel încât procesul electoral de mâine să nu fie perturbat.

În cadrul videoconferinței prefecților cu vicepremierul Gabriel Oprea, prefectul de Ilfov a făcut referire la un incident electoral ce a avut loc aseară,  în Otopeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Există tot felul de semnale şi v-aş cere permisiunea să vă raportez personal despre nişte situaţii punctuale care se înregistrează la nivelul judeţului Ilfov vizavi de procesul electoral, care se pare că va fi deturnat de la calea legală sau se încearcă lucrul acesta", i-a spus prefectul judeţului Ilfov vicepremierului Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.