EXCLUSIV. Se discută schimbarea din funcție a directorului RADET.

EXCLUSIV. Se discută schimbarea din funcție a directorului RADET.

După ce ziarul Evenimentul Zilei a dezvăluit faptul că în ultima ședință a Consiliului de Administrație al Regiei pentru Distribuție și Transport a Energiei Termice București s-a discutat despre situația dezastruoasă din Regie și că bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă, membrii CA iau în calcul evaluarea managementului Regiei.

Potrivit unor surse Municipale, mai marii Capitalei au discutat deja posibilitatea schimbării directorului RADET, Marian Agiu, dar și a altor directori din instituție- pe motiv că au gestionat deficitar instituția și nici măcar nu au pus pe hârtie un plan de investiții pe acest an. Sursele citate au explicat că unul dintre cei propuși să preia conducerea instituției ar fi un inginer din instituție: Cristian Turculeasa, care ar avea susținere PSD.

EVZ a dezvăluit recent faptul că instituția este în colaps financiar, că multe clădiri în care funcționează punctele termice sunt la pământ și că oricând se pot produce scurtcircuite și se poate opri apa, iar la ora actuală în Regie abia sunt bani de hârtie pentru imprimantă și tonere.

Ne puteți urmări și pe Google News