Ce cadouri puteţi cumpăra cu maximum 50 de lei

Ce cadouri puteţi cumpăra cu maximum 50 de lei

În outleturi, târguri de Crăciun, dar şi în magazinele virtuale puteţi găsi daruri pentru cei dragi, la preţuri sub 50 de lei. În plus, site-urile filtrează cadourile în funcţie de vârstă şi de pasiuni.

Fie că preferă să zăbovească la standurile cu mărunţişuri ale târgurilor de Crăciun, pe ritmuri de jazz şi arome de vanilie şi scorţişoară, fie că se pierd pe străduţe dosite în căutarea buticurilor sau în furnicarul mallurilor, febra cumpărăturilor i-a cuprins pe toţi românii. Cei mai comozi, dar şi cei mai ocupaţi preferă să comande cadouri din două-trei click-uri.

"Expertul în cumpărături"

Cu o doză de creativitate şi răbdare, puteţi găsi cadouri sub 50 de lei, mai ales dacă vă orientaţi spre magazinele de tip outlet, târgurile de sezon sau târgurile vintage şi handmade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru cei pe care Ajunul Crăciunului îi găseşte la job, o alternativă practică sunt magazinele virtuale, care, pe lângă reduceri, oferă şi consiliere în alegerea cadoului ideal în funcţie de vârstă, sex, personalitate şi hobby-uri. De asemenea, price.ro este un portal care ţine evidenţa preţurilor unei game largi de produse, de la jucării şi alimente, până la electrocasnice, din magazinele virtuale sau marile lanţuri de magazine. Cu ajutorul "expertului în cumpărături", puteţi afla de unde să achiziţionaţi acelaşi produs la cel mai bun preţ.

Pentru copii, "cadouri 2 în 1"

Nu exisă cadoul perfect, spun psihologii, însă se pot găsi cadouri "aproape" perfecte dacă luaţi în calcul personalitatea şi nevoile fiecăruia. Ambalajul nu este mai important decât conţinutul, dar are rolul lui, mai ales dacă puteţi să recreaţi atmosfera Crăciunului de altădată: alegeţi cutiile originale în locul pungilor de cadouri clasice.

De obicei, părinţii se confruntă cu aceeaşi dilemă de fiecare dată când trebuie să aleagă ceva pentru cei mici: "să fie util" sau "să fie educativ"? Copiii nu simt că primesc cadouri dacă este vorba despre haine, spun psihologii. Pentru a-i face fericiţi, părinţii pot îmbina utilul cu plăcutul: haine, accesorii sau alte lucruri "practice", strecurate subtil printre jucării.

În cazul adulţilor, contează pasiunile, hobby-urile, dacă este o fire sportivă, dacă e colecţionar, dacă e pasionat de filme sau amator de artă, dacă e fumător, dacă este mai tradiţionalist.

Pentru "cei mari", cadouri în funcţie de pasiuni

În funcţie de aceste criterii, pentru soţi/soţii, iubiţi/iubite, fie mergeţi pe cadouri practice (cosmetice, haine, electrocasnice sau specialităţi culinare), fie pe cadouri "de suflet" (care au legătură cu momentele petrecute împreună, amintirile din excursii sau oricare alte experienţe comune).

Mamelor/soacrelor le puteţi oferi flori în ghiveci, cosmetice, parfumuri, sortimente de ceaiuri, specialităţi din ciocolată, oranamente de Crăciun sau electrocasnice. Pentru taţi/socri sunt bine-venite cosmeticele (seturi de bărbierit, aparate de ras, cosmetice-loţiuni după ras, creme, geluri de duş), portofele, articole vestimentare (de la cravată şi cămaşă la pulover şi pijama), DVDuri cu filmele preferate, accesorii pentru fumători (tabachere, brichete), sau, varianta clasică, o sticlă cu vin.

Pentru cei pasionaţi de artă, biletele la spectacole de teatru, la film sau la concert sunt cadouri care "merg la sigur".

SUGESTII

Jucării "clasice" pentru copii, haine şi delicatese pentru soţi şi părinţi

Reporterii EVZ au încercat să vă ofere câteva variante de cadouri "de criză" pentru fiecare grad de rudenie. Pe price. ro, jucăriile încep de la 3 lei (puzzle-uri), hainele şi jucăriile pentru bebeluşi ajung la 15 lei, iar cele din pluş şi figurinele din desene animate costă cam 40 de lei.

Jocuri "tradiţionale" şi cărţi de poveşti

Copii: joc lego (giftzone.ro, 39 lei), puşculiţă (giftzone.ro, 12 lei), set ceramaic pentru pictat şi puşculiţă (giftzone.ro, 11 lei), maimuţă din pluş (giftzone. ro-22 de lei), set profesional pictură (giftzone.ro, 37 lei), război de ţesut (cadouri.ro, 46,89 lei), pulover tricotat (okazii.ro, 35 lei), "Cireşarii", de Constantin Chiriţă (5 volume, Editura Regis, 46,75 lei), jucărie locomotivă "Thomas şi prietenii" (miobebe.ro, 40 lei), păpuşi (miobebe.ro, 43 lei).

Cosmetice, haine şi accesorii

Iubite/soţii: set de baie (giftzone.ro, 48 lei), rochie (miniprix.ro, 39 lei), casetă de bijuterii handmade (zuzahandmade. ro, 30 lei), ramă foto cu ceas (cadourifunny.ro, 40 lei), vestă (fashionup.ro, 49 lei), parfumuri din cataloagele de cosmetice.

Iubiţi/soţi: set de bărbierit (giftzone.ro, 40 lei), joc şah (giftzone.ro, 50 lei), stilou de birou în formă de schimbător de viteze (giftzone.ro, 39 lei), suport CD-uri în formă de roată de rezervă (cadouri.ro, 18 lei), pijama (miniprix, 29 lei), pulover (miniprix, 39 lei), sticluţă din oţel pentru băutură (craimont.ro, 34 lei)

Taţi/socri: portofel, tabacheră (e-ţigări.ro, 38 lei), DVD cu filmul preferat ("Turnurile din Navarone", 29 lei), set de bărbierit (Catena, 45 lei), ac de cravată şi butoni (fungift.ro, 33 lei), vin (Fetească Neagră, vinuri de colecţie.ro, 27 lei).

Mame/soacre: ceai negru cu diferite arome de fructe (cadouricadou. ro, 44 lei), coş cu globuri (shopmania.ro, 49 lei), oranament pentru brad, set îngeraşi (shopmania.ro, 46 lei), praline (triangle d'or, 24 lei), figurine de ciocolată (triangle d'or, 30 lei), bomboane cu aromă de lavandă (triangle d'or, 40 de lei), floare în ghiveci (30 lei), cafea cu arome de portocale, alune, ciocolată (triangle d'or, 42 lei), coş bio mic-dejun (shopmania.ro, 38 lei), coş de Crăciun (cadoulspecial.ro, 49 lei), cafetieră Platinum (digibox.ro, 49 lei), uscător de păr Philips (Domo, 49 lei), set voiaj manichiură (Domo, 49 lei).