Torje: "Dinamo are şanse mici să prindă podiumul"

Torje: "Dinamo are şanse mici să prindă podiumul"

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje nu crede că formaţia la care evoluează se va clasa pe unul din primele trei locuri în Liga I la sfârşitul sezonului.

"A fost un an cu bune şi cu rele pentru mine. Am reuşit să debutez la naţională, dar din păcate am prins un tur de campionat slab cu Dinamo. Nu ştiu ce şanse mai avem pentru podium, însă noi trebuie să dăm totul pe teren", a spus Torje, care ar putea părăsi clubul din Ştefan cel Mare în această iarnă.

Pesimismul lui Torje nu pare a fi îndreptăţit, mai ales având în vedere că pe Dinamo o separă doar trei puncte de poziţia a treia a podiumului, ocupată în acest moment de FC Vaslui. Faţă de liderul Oţelul Galaţi, "câinii roşii" au un handicap de 10 puncte, cu 16 etape rămase de disputat în actualul sezon al Ligii I.

Nici Marius Alexe nu s-a arătat prea încrezător în şansele dinamoviştilor de a cuceri un nou titlu. "Ne dorim să câştigăm campionatul, dar acum să vedem cât putem şi noi să ne îndeplinim această dorinţă. Cupa este un obiectiv pe care putem să-l obţinem, trebuie să fim cât mai atenţi", a spus acesta la petrecerea de sfârşit de an a clubului Dinamo.

Ne puteți urmări și pe Google News