Băieţelul care a împlinit-o pe vedeta TV Iuliana Tudor

Băieţelul care a împlinit-o pe vedeta TV Iuliana Tudor

Ieri, prezentatoarea de la "O dată-n viaţă" a devenit mama unui băieţel. Vedeta TVR nu a primit recomandări speciale din partea medicilor şi îşi asigură fanii că nu va lipsi mult timp din emisiune.

Iuliana Tudor a născut ieri, prin cezariană, un băieţel. Numele lui: Tudor Cristian. "Este cel mai fericit moment din viaţa mea. Ţinându-mi copilul în braţe am certitudinea că sunt împlinită!", a spus emoţionată vedeta.

Atât micuţul Cristian, cât şi proaspăta mămică sunt bine şi au primit nota maximă. La naştere, vedeta TVR 1 a fost asistată de medicii Iulian Badea, Ana Maria Vlădăreanu, iar neonatologul Ana Culcer a fost alături de bebeluş.

Deşi sarcina a readus în prim-plan unele probleme mai vechi de sănătate, vedeta TVR 1 a spus că se simte bine, nu a primit recomandări speciale din partea doctorilor şi, categoric, va fi acasă de Crăciun.

"Mi-e dor de emoţiile live"

În urmă cu o lună, Iuliana Tudor renunţa temporar la rolul de prezentator al emisiunii "O dată-n viaţă", preferând să se ocupe de acasă de conţinutul editorial al de producţiei de la TVR 1. Întrebată despre momentul revenirii pe micul ecran, Iuliana Tudor spune că acest lucru se va produce atunci când va considera că bebeluşul nu va avea de suferit.

"Acum nu pot să spun decât că absenţa mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoţiile de dinaintea startului emisiunii în direct", a explicat Iuliana Tudor.

"Camera va fi gata când bebeluşul va ajunge acasă"

EVZ: Ce nume aţi ales pentru copil? Iuliana Tudor: Bebeluşul se va numi Tudor Cristian.

Aţi amenajat camera lui, aţi cumpărat tot ce trebuie? Mare parte din cele necesare au fost cumpărate deja de soţul meu, dar camera va fi gata în momentul în care bebeluşul va ajunge acasă.

Vei face bradul? Care va fi primul cadou al micuţului? Îmi doresc un Crăciun în familie, pe care îl voi sărbători aşa cum obişnuiesc în fiecare an: cu brad, colinde şi cozonaci rumeni. Anul acesta, însă, sărbătoarea va fi specială, alături de băieţelul nostru. Cât despre cadouri, îl lasăm pe Moş Crăciun să ne surprindă!

Cât vei sta în spital? Ai primit recomandări speciale de la medic? Voi rămâne în spital atât timp cât va fi necesar. Nu am primit recomandări speciale în legătură cu această perioadă, mai ales că atât bebeluşul, cât şi eu suntem bine.

Vei avea pe cineva alături să te ajute cu îngrijirea bebeluşului?Sigur că da, am familia alături. Soţul, mama şi soacra mea, precum şi prietenele apropiate mă sfătuiesc în această perioadă. Sunt convinsă că, deşi trăiesc o experienţă absolut nouă pentru mine, o să-mi însuşesc foarte bine rolul de mamică.

Ne puteți urmări și pe Google News