Final cu daruri-surpriză la "Marele câştigător"

Final cu daruri-surpriză la "Marele câştigător"

Astăzi, de la ora 20.30, concurenţii emisiunii "Marele Câştigător" de la Antena 1 vor trăi emoţiile ultimei ediţii.

În toamna acestui an, 20 de persoane au intrat în competiţie, vrând să găsească în acest concurs motivaţia şi ambiţia de care aveau nevoie pentru a-şi schimba viaţa slăbind.

Castingul a fost dur, după criterii de departajare foarte stricte. Sute de persoane supraponderale din întreaga ţară, provenind din diferite medii sociale, cu profesii variate, şi-au dorit să aibă şansa de a intra în campusul "Marele Câştigător". Când a fost programate preselecţiile, niciunul dintre cei înscrişi nu a stiut că vor exista premii în bani. Alături de ei s-au aflat, pas cu pas, antrenorii Cori Grămescu şi Florin Uceanu, dar şi prezentatoarea Daiana Anghel.

După 11 săptămâni în cantonament, Flavia Dacin, Graţian Stan, Veronica Marin şi Marius Fugaru, au obţinut un loc în semifinala competiţiei. Deşi doar Graţian Stan şi Veronica Marin au intrat în marea finală de astăzi, exista înca un loc în lupta pentru titlul. Flavia Dacin şi Marius Fugaru aşteaptă decizia telespectatorilor pentru a afla dacă mai pot spera la marele premiu.

După nenumărate teste de voinţă şi antrenamente epuizante, finaliştii se află la un pas de marele premiu de 25.000 de euro.

În această ultimă ediţie a emisiunii "Marele Câştigător", va fi desemnat şi concurentul care a slăbit cel mai mult în afara campusului. Performanţa sa va fi premiată cu 15.000 de euro.

Pe lângă premiile deja anunţate, competitorii vor avea surpriza, în direct, să fie recompensaţi cu daruri-surpriză.

Ne puteți urmări și pe Google News