Napoli - Steaua 1-0. Lăcătuş: "E şi vina mea!". Becali: "Dracul se bagă la fotbal!"

Napoli - Steaua 1-0. Lăcătuş: "E şi vina mea!". Becali: "Dracul se bagă la fotbal!"

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a spus că formaţia sa a fost ghinionistă la Napoli, unde a pierdut cu 0-1, în prelungirile partidei, şi a ratat calificarea în "primăvara" Ligii Europa. De cealaltă parte, Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a invocat implicarea "forţelor necurate" în stabilirea rezultatului din această seară.

"Am avut şi ghinion, am primit un gol în prelungiri. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort şi atitudine", a declarat, pentru ProTv, Lăcătuş.

Steaua a pierdut la Napoli în urma unui gol marcat în minutul trei al perioadei suplimentare de joc de uruguayanul Edinson Cavani. Liga Europa: Steaua, eliminată de Napoli în minutul 93

"Regretăm că nu mergem mai departe, dar nu avem ce să mai facem acum. Am avut două sau trei situaţii foarte bune de a marca, dacă le concretizam, alta era situaţia. Am şi eu o parte din vina pentru rezultat", a adăugat tehnicianul Stelei.

"Dacă am luat gol în minutul 92, înseamnă că Dumnezeu nu se bagă la fotbal. Am impresia că dracul se bagă la fotbal! Cum să iei gol în minutul 92 când băieţii au muncit aşa mult?", a spus Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

"Ştiam că italienii au o apărare mai slabă, dar nu am atacat. Trebuia să jucăm fotbal", a mai spus Becali după meci, la GspTv, adăugând: "Surdu a fost demenţial în această seară, dar Bogdan Stancu m-a dezamăgit. Nu a făcut nimic". LIGA EUROPA - REZULTATE

Ne puteți urmări și pe Google News