Un chirurg la cratiță. Ce a gătit doctorul Radu Zamfir în bucătăria lui Mircea Dinescu - FOTO
- Magda Spiridon
- 24 mai 2019, 02:27
Șeful Agenției Naționale de Transplant, chirurgul Radu Zamfir, doctor in medicină, specialist în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică, cu peste 700 de prelevări de organe la activ, nu este un gurmand și nici un as în ale bucătăriei.
Invitat la emisiunea „Politică şi delicateţuri”, găzduită de poetul și scriitorul Mircea Dinescu pe TVR1, chirurgul Radu Zamfir a spus sincer că își recunoaște limitele în ale bucătăriei: se pricepe doar la grătare. Așa că nu s-a încurcat printre cratițe, deci nu a gătit el, dar a asistat cuminte și curios la prepararea unui pui umplut cu castraveți murați, pe pat de linte - o rețetă inventată de Mircea Dinescu.
Numit la șefia Agenției Naționale de Transplant pe 5 martie, chirurgul a vorbit și despre creșterea numărului de donatori de organe din ultima perioadă, despre importanța acestui gest nobil, dar și despre pasiunile sale. Emisiunea va fi difuzată duminică, 26 mai, de la ora 15.00, pe TVR 1.
CITIȚI ȘI:
Patru ani de la tragedia din Apuseni. Medicul RADU ZAMFIR: ”Numai cine a fost acolo poate să-și dea cu părerea”
„Nu, nu voi renunța niciodată!” Medicul Radu Zamfir, un tată mândru, înaintea marelui spectacol al fiicei. Vise și primăvară într-un studio! -VIDEO