CASCADORII RÂSULUI în fotbalul românesc. Au primit gol de la un fotbalist pe care îl credeau SUSPENDAT

CASCADORII RÂSULUI în fotbalul românesc. Au primit gol de la un fotbalist pe care îl credeau SUSPENDAT

Concordia Chiajna și Dunărea Călărași au remizat, luni, scor 1-1, în etapa a 10-a a Ligii I. Pentru gazde a marcat un fotbalist despre carea antrenorul oaspeților credea că nu are drept de joc.

Concordia Chiajna a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida jucată, pe teren propriu, împotriva formației Dunărea Călărași, în runda a 10-a a Ligii I Betano. Oaspeții au deschis scorul prin Hamidoi Keyta (44 - penalty), gazdele au egalat datorită lui Andrei Prepeliță, cel care a schimbat tabela în minutul 60. Interesant este că Dan Alexa, antrenorul de la Călărași, credea că Prepeliță nu are drept de joc. Mijlocașul primise două cartonașe galbene în meciul de cupă cu FC Viitorul. Dar suspendarea în campionat s-ar fi aplicat dacă ar fi încasat direct roșu.

„Prepeliţă va fi suspendat, dar au jucători buni, au jucători care pot să facă diferenţa, e un teren sintetic care schimbă foarte mult datele problemei pentru că e o suprafaţă mai rapidă, trebuie să ne acomodăm cât mai repede cu ea", a spus Dan Alexa.

Ne puteți urmări și pe Google News