Juncker îi răspunde lui Dăncilă. MISTERUL „LISTEI NEAGRE” care a pus pe jar JUSTIȚIA din România, DECRIPTAT! Răspunsul Comisiei Europene este CLAR!

Juncker îi răspunde lui Dăncilă. MISTERUL „LISTEI NEAGRE” care a pus pe jar JUSTIȚIA din România, DECRIPTAT! Răspunsul Comisiei Europene este CLAR!

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a răspuns premierului Viorica Dăncilă pe tema listei negre din 2012, Listă prin care autoritățile de la Bruxelles se interesau de mersul unor dosare în instanţă. Reamintim că Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei”, un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Scandalul listei negre nu a rămas fără reacții, deschizând o nouă Cutie a Pandorei în pesajul justiției din România, presărat cu numeroase scandaluri, acuze și controverse în ultima perioadă.

Mai exact, vineri după-amiază, președintele Comisiei Europene i-a răspuns premierului Viorica Dăncilă, în legătură cu solicitările legate de cazurile individuale din România, dosarele unor persoane importante din țara noastră.

Dăncilă i-a cerut explicații lui Junker

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis pe 21 martie preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, o scrisoare în care îi adresează rugămintea de a clarifica "aspectele de fapt şi de drept" legate de o scrisoare a CE din octombrie 2012, transmisă Ministerului român al Justiţiei, în care se regăsesc solicitări "concrete, directe" privind anumite cauze penale şi anumite persoane cercetate penal pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de abuz în serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

NUME GRELE bifate pe „LISTA NEAGRĂ”. Unde a ajuns DOCUMENTUL de la Comisia Europeană. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE!

Comisia Europeană recunoaște acel schimb de hârtii, recunoaște că a adresat întrebări legate de dosarele din România și se specifică faptul că acele întrebări erau menite de a pregăti o misiune tehnică ce urma să vină în țara noastră în noiembrie 2012, potrivit Antena3.

Reprezentantul Comisiei Europene subliniază faptul că nu s-a intervenit niciodată în cazurile individuale.

Prezența lui Năstase pe „LISTA NEAGRĂ” de la Bruxelles, deloc întâmplătoare. Ipotezele EXPLOZIVE ale fostului premier: „Execuţie politică COMANDATĂ…”

Reamintim că Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei”, un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.

 

Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.