ADIO, TELEVIZIUNE! Mihai Morar a CONFIRMAT zvonurile despre despărțirea SUBITĂ

ADIO, TELEVIZIUNE! Mihai Morar a CONFIRMAT zvonurile despre despărțirea SUBITĂ

Una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran a decis să se retragă din televiziune. Și totul pentru o dragoste ivită subit.

Zizik, asistenta lui Morar, a decis să renunţe la televiziune! Românca a recurs la acest gest pentru a-și urma dragostea tocmai în Israel. Norocosul bărbat, dacă e să ținem cont de formele domnișoarei, este un israelian pe nume Ken.

Mihai Morar a confirmat zvonurile care apăruseră în ultima vreme, iar asistenta a oferit detalii despre motivul pentru care a luat această decizie. „Sincer, nu am crezut că voi ajunge în postura, dar s-a întâmplat!”, i-a spus  blonda lui Morar, susține Spynews.ro.

Deși are microbul televiziunii în sânge, fosta asistenta a renunțat la tot și a început o nouă viață în Israel, departe de casă. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Zizik nu regretă decizia luată, pentru că nu ar fi vrut peste ani să se întrebe „ce-ar fi fost dacă”. Blonda i-a în calcul că relația s-ar putea să nu funcționeze, dar e încrezătoare în viitor, mai ales că își va continua meseria de coregraf.