Dragnea, BOMBARDAT cu IRONII. „Poate Soros își dorește același lucru: GRAȚIEREA ÎN MASĂ”

Dragnea, BOMBARDAT cu IRONII. „Poate Soros își dorește același lucru: GRAȚIEREA ÎN MASĂ”

Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, l-a ironizat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că miliardarul George Soros își dorește același lucru ca președintele social-democrat, și anume „grațierea în masă”.

„George Soros scrie pe contul său de Instagram că Statele Unite au cel mai mare număr de deținuți din lume. Domnule Dragnea, poate dorește și domnul Soros același lucru ca dumneavoastră, grațierea în masă, fără ca dumneavoastră să vă fi dat seama?”, a scris Mureșan, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a persiflat PSD tot într-o postare pe Facebook.

„Buna dimineața, dragi colegi! Am aflat azi, neoficial, că vom avea luni şedinţă extraordinară a celor două camere reunite. Şedinţa va avea un singur punct pe ordinea de zi. Înțeleg că e mare panică la PSD şi mi se pare destul de ciudat că nu a apărut nimic în presă. Cel mai probabil va fi, de departe, cea mai urmărită şedinţă a plenului Parlamentului. De la noi, am propus să intervină domnul Bichineţ, dar, dacă convenim să intervină altcineva, putem schimba vorbitorul luni dimineaţa. Prezenţa este obligatorie. P.S. Ref. la ordinea de zi: 1. Discurs în plenul reunit al celor două camere al domnului George Soros”, a scris Tomac. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Guvernul Tudose pregătește un proiect legislativ de abrogare a Legii 90/2001, care interzice unei persoane condamnate penal să fie membru al Executivului. Actualul Cabinet va introduce o excepție în proiectul de lege care să elimine de la această interdicție persoanele care s-au reabilitat. Surse apropiate premierului Tudose au precizat, ieri, că acesta nu intenționează modificarea legii.