Dezvăluiri EXPLOZIVE și FĂRĂ PRECEDENT! Ultimul ȘEF al SECURITĂȚII continuă seria HALUCINANTĂ a MĂRTURIILOR

Dezvăluiri EXPLOZIVE și FĂRĂ PRECEDENT! Ultimul ȘEF al SECURITĂȚII continuă seria HALUCINANTĂ a MĂRTURIILOR

EVZ publică, sub semnătura lui Dan Andronic, a treia parte din interviul-eveniment cu ultimul șef al Securității, generalul Iulian Vlad.

Dezvăluirile generalului și relatările din cea mai tumultoasă perioadă a ultimelor decenii au menirea de a schimba desfășurarea evenimentelor din 1989 așa cum le știm. Poate chiar și istoria. Miercuri, de la prima oră la chioșcurile de ziare sau pe site, după ora 10:00, interviul exploziv va putea fi citit în Evenimentul zilei.

Generalul Iulian Vlad este unul din oamenii-cheie ai evenimentelor din 1989, dar nu numai. Este depozitarul celor mai adânci secrete ale vremurilor în care mulți dintre noi eram copii, ale trecutului recent, dar și ale vremurilor actuale. Este, cu siguranță, unul dintre personajele care au influențat viitorul României și, implicit, al nostru. Al tuturor! 

Manipulările perioadei de început a democrației, viziunea lui Brucan asupra lui Iliescu și Petre Roman, dar și relatări pe care cetățenii de rînd au o șansă unică de ale citi și cunoaște, sunt doar cîteva dintre subiectele atinse de ultimul șef al Securității din perioada în care doar cuvîntul aducea temeri în gîndurile și sufletul cetățeanului.  

Ne puteți urmări și pe Google News