Masacru dejucat de Paște în Pakistan

Masacru dejucat de Paște în Pakistan

Lahore, Pakistan: un atentat împotriva comunității crestine a fost dejucat azi dimineață; anul trecut 72 de persoane, în mare parte creștini, au fost ucise,în urma unui atentat sinucigaș in Duminica Paștelui.

Serviciile de securitate pakistaneze au dejucat sâmbătă dimineața un atentat împotriva comunității creștine din orașul Lahore din Pakistan.

O operațiune a forțelor de securitate a avut loc în orașul Lahore din statul Punjab din Pakistan. Un presupus teorist a fost ucis de către forțele de ordine si o femeie a fost arestată. La fața locului au fost găsite materiale explozibile și veste cu explozibil.

Anul trecut cel puțin 72 de persoane, în mare parte creștini, au fost ucise în urma unui atentat sinucigaș în Duminica Paștelui.

Armata pakistaneză a lansat anul acesta a o vastă operațiune anti-teroristă, ca urmare a valului de atentate ce a cauzat sute de victime.

Sute de presupuși teroriști au fost fie uciși, fie arestați în raidurile efectuate de către forțele de securitate de la începutul operațiunii.

 

Ne puteți urmări și pe Google News