Alertă la Kremlin! SUA a testat MEGA-ARMĂ! Nici cu încetinitorul nu se vede

Alertă la Kremlin! SUA a testat MEGA-ARMĂ! Nici cu încetinitorul nu se vede

Armata SUA a dat publicității o filmare a unui test cu o armă care atinge viteze amețitoare.

Chiar și cu încetinitorul, sania de testare a armei nu este vizibilă. Experții de la baza aeriană Holloman din New Mexico, unde se testează noile arme ale viitorului, susțin că sania de testare a posibilei rachete, a atins viteza de 10.600 de kilometri pe oră. Viteza este una amețitoare, sania de testare neputând fi văzută nici chiar atunci când imaginile au fost derulate cu încetinitorul.

La baza aeriană Holloman există un circuit de testare în lungime de 16 kilometri. Pe acest poligon se testează diferite componente ale armelor hipersonice, sisteme de ghidare și de control.

Experții militari susțin că cel mai probabil a fost testat un motor cu o nouă sursă de dezvoltare a energiei. Dacă un astfel de motor ar montat pe o rachetă, niciun alt armament nu va putea să o mai oprească, susțin oficialii militari.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

<iframe width="949" height="534" src="https://www.youtube.com/embed/UuYIbYVLF4k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>