Andreea Esca strânge gunoaie. Imagini incredibile

Andreea Esca strânge gunoaie. Imagini incredibile

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv, Andreea Esca, a dat un exemplu de civism. Alături de o prietenă, ea a adunat câțiva saci de gunoaie de pe malul râului Porumbacu.

Astfel, cunoscuta jurnalistă a postat pe pagina sa oficială de Facebook următorul anunt:

„Dragi porumbaceni cu pagină de Facebook ( adică toţi!) , proprietari de pensiuni, turişti din zona cabanelor de pe râul Porumbacu, eu am strâns astăzi într-o oră, împreună cu prietena mea Dana Tiplic, aceşti saci plini de gunoaie (7) adunate de pe o bucăţică de râu din dreptul casei mele şi din împrejurimi.

Peturi de bere, sucuri, băuturi energizante, mulţi pampers, haine, pantofi, jucării, pāturi, pungi de plastic, ambalaje de tot felul. Hai să facem un concurs: voi cât strângeţi într-o oră de pe bucaţica de râu care de cea mai aproape de locul în care sunteţi? Dovada o aştept cu poze!

Oricând. Şi desigur, ideal ar fi să facem asta regulat şi mai ales să plecăm după ce facem baie la râu, cu sticla de plastic în punga în care am adus-o şi să o lasam într-un coş, ca să nu mai adunăm din nou, sau să ne fie silă să intrăm în apa asta minunată, lăsată curată de Dumnezeu pentru noi!

PS. Pentru cei care veniți la baie în zona curăţată de noi azi, v-am lăsat câțiva saci pentru gunoi la îndemână... Mulţumesc!”.

Vedeta de televiziune a strâns comentarii de la utilizatori ce au felicitat-o pentru gest şi care au condamnat atitudinea tuturor celor ce confundă malurile apei curgătoare cu ghena de gunoi.

FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News