E foarte grav! Mii de oameni nu se mai pot spăla

E foarte grav! Mii de oameni nu se mai pot spăla

Mii de oameni nu mai au acces la apă caldă, joi. Totul s-a întâmplat prin surprindere, iar acum nici nu mai au ce face.

Mii de timișoreni au rămas fără apă caldă joi dimineața. Reprezentanții companiei locale de termoficare, Colterm, au anunțatr în urmă cu puțin timp că este vorba de o defecțiune la rețeaua primară de alimentare, fiind începute lucrările de remediere.

Pentru a remedia o defecțiunea, reprezentanții Colterm transmit că au întrerupt joi furnizarea apei calde pe 20 de străzi din municipiul de pe Bega. Astfel, sunt afectați consumatorii care locuiesc pe: Colonel Enescu, Aurel Cosma (Postăvarul), Brediceanu, Paris, dr. Liviu Gabor (7 aprilie 1929), dr. Iosif Nemoianu (16 februarie 1933), Bd. Republicii, Piatra Craiului, dr. Nicolae Paulescu (Măceșilor), Goethe, Bd. Mihai Eminescu, Lenau, P-ța Victoriei, 20 Decembrie 1989 (Săvinești), Patriarh Miron Cristea (Asănești), Robespierre, Eugeniu de Savoya, 9 Mai, Gheorghe Lazăr, Mărășești, Ungureanu, General Eremia Grigorescu, P-ța Unirii și Vasile Alecsandri (parțial).

La finalizarea lucrărilor, estimată în seara zilei, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Ne puteți urmări și pe Google News