Cornel Dinu: "Mă rog la Dumnezeu să-mi lase soţia în viaţă!" Silvia Dinu şi-a pierdut ambele picioare

Cornel Dinu: "Mă rog la Dumnezeu să-mi lase soţia în viaţă!" Silvia Dinu şi-a pierdut ambele picioare

Administratorul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu (63 de ani), şi soţia sa, Silvia, se află, de câteva luni, într-o luptă continuă pentru viaţă.

În vara acestui an, Cornel Dinu a fost internat la spitalul Floreasca în urma unui infarct miocardic. A fost externat abia la mijlocul lunii septembrie, în urma unei intervenţii de by-pass coronarian, iar câteva zile mai târziu a participat la nunta fiului său, Corneluş.

Acum, Silvia Dinu (63 de ani) este internată tot la spitalul Floreasca, unde luptă pentru viaţă. Dar medicii se declară rezervaţi în privinţa şanselor sale. Din cauza unor complicaţii provocate de diabez şi de o afecţiune cardiacă, Silvia Dinu a intrat în comă. În urma complicaţiilor, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze şi cel de-al doilea picior. Anul trecut, Silvia şi-a pierdut piciorul stâng în urma unor complicaţii similare.

Ieri, Cornel Dinu a precizat că soţia sa a ieşit din comă, dar este, în continuare, în stare gravă. "Mă rog ca eu şi Silvia să avem puterea să trecem peste aceste momente", a mai spus Dinu într-un interviu publicat astăzi de libertatea.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Supranumit "Procurorul", pentru că a făcut Facultatea de Drept, Dinu şi-a cunoscut soţia în 1975, în perioada studenţiei, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Naşul lor de cununie a fost scriitorul şi marele iubitor al sportului Fănuş Neagu, care a murit în luna mai, la vârsta de 79 de ani.

Soţia lui spunea, în august, pentru revista Q Magazine, că speră să treacă împreună peste toate necazurile, aşa cum fac de 35 de ani. "Suntem căsătoriţi de 35 de ani, ceea ce este destul de fantezist pentru un fotbalist. Am un copil care s-a însurat, vrem să ne facă nepoţi. Nici nu ne gândim la sfârşit. Suntem amândoi foarte optimişti şi sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să trecem peste toate aceste necazuri".

Astăzi, însă, Cornel Dinu se roagă pentru sănătatea soţiei sale. Surse apropiate acestuia au precizat, pentru libertatea.ro că Silvia nu mai are mult de trăit: "nu se ştie dacă organismul mult prea slăbit al femeii va rezista amputării celui de-al doilea picior. Şi asta din cauza diabetului de care suferă şi care, de altfel, a şi dus la amputarea picioarelor, dar şi din pricina bolii de inimă pe care o are Silvia Dinu".

"Sunt aliatul ei şi mă rog, dar lupta ea o duce"

Cornel Dinu nu şi-a pierdut speranţa. "Medicii au un discurs crud, dar uneori lasă loc şi de speranţă. Independent de acest lucru, eu mă rog la Dumnezeu să-mi lase soţia în viaţă! Mai ales că mai există un dram de speranţă. Starea de acum este foarte gravă. Soţia mea a dus multe bătălii pentru propria-i viaţă. Până acum, le-a câştigat, iar bucuria a fost enormă. Cum v-am spus, sunt aliatul ei şi mă rog, dar lupta ea o duce. Iar problemele de sănătate au fost, în mare parte, aceleaşi, au avut aceeaşi cauză", a mai spus "Procurorul" în interviul acordat pentru libertatea.ro. CITIŢI ŞI:

  • Drama lui Cornel Dinu
  • Drama lui Cornel Dinu: Pregăteşte derby-ul Dinamo-Steaua având soţia în stare gravă în spital