O mamă şi-a împuşcat copiii, iar apoi s-a sinucis, după ce i s-au refuzat bonurile de masă | VIDEO

O mamă şi-a împuşcat copiii, iar apoi s-a sinucis, după ce i s-au refuzat bonurile de masă | VIDEO

Presa din statul american Texas relatează despre drama unei mame care şi-a împuşcat cei doi copii, după care s-a sinucis, supărată că serviciile sociale nu i-au acordat tichete de masă.

Incidentul a avut loc luni seară, în oraşul Laredo, din statul american Texas, anunţă Reuters.

Martorii relatează că femeia a intrat în sediul serviciilor sociale locale şi a cerut să vorbească cu directorul. La un moment dat, a scos o armă şi a luat ostatic un funcţionar.

S-a închis apoi într-un birou, împreună cu cei doi copii ai săi, un băieţel în vârstă de 10 ani şi o fetiţă de 12 ani. Trupele SWAT au reuşit să evacueze sediul şi i-a eliberat pe cei 12 angajaţi care se aflau în clădire, la momentul respectiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spre seară, în jurul orei 11.45, echipa de negociatori a reuşit să o convingă să-l elibereze pe bărbatul luat ostatic. Câteva minute mai târziu, a întrerupt legătura cu negociatorii şi, înainte ca forţele de ordine să intervină, a tras trei focuri.

Şi-a împuşcat cei doi copii, iar apoi s-a sinucis. Femeia a murit pe loc, iar copiii au fost transportaţi, în stare critică, la spital.

A fost demarată o anchetă, iar un reprezentant al serviciilor sociale din oraş a precizat că femeia a depus o cerere pentru tichete de masă în luna iulie, dar a fost refuzată. S-a motivat că cererea era incompletă, iar femeia nu se califica pentru a fi asistată social.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/A6dxgKCQmPI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>