Iliescu, din nou despre inteligenţa lui Geoană: Sper să aibă şi să plece

Iliescu, din nou despre inteligenţa lui Geoană: Sper să aibă şi să plece

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional a partidului, că ar fi bine ca Mircea Geoană să accepte o rocadă la şefia Senatului, adăugând că speră să "aibă inteligenţa minimă necesară".

Ion Iliescu a nuanţat că nu se doreşte să se meargă pe calea demisiei lui Mircea Geoană din postul de preşedinte al Senatului, ci pe aceea a unei rocade.

"Nu pe această cale mergem să-şi prezinte demisia, să facă vacantă această poziţie de preşedinte de Senat, ci să fie o rocadă. Este dreptul acestui partid să facă aşa ceva", a subliniat Ion Iliescu.

Întrebat cum vor acţiona social-democraţii pentru a-l convinge pe Mircea Geoană să accepte rocada propusă luni de BPN al PSD, Iliescu şi-a exprimat speranţa că preşedintele Senatului "va avea inteligenţa minimă necesară" în acest sens. "Sper să aibă inteligenţa minimă necesară pentru aşa ceva", a spus Iliescu, care nu aexclus nici posibilitatea ca Mircea Geoană să fie exclus din partid în cazul unui refuz. Citiţi şi: PSD cere şefului Senatului să plece. Lider: "Dacă nebunul demisionează, pierdem postul. Geoană, la grup: PSD are mai multe de pierdut, decât are Ponta de câştigat

Ne puteți urmări și pe Google News