Madonna, fascinată de Alteţe

Madonna, fascinată de Alteţe

Cameleonică şi deloc...plictisitoare, Madonna se află în perioada "W.E.", după cum notează publicaţia americană Vanity Fair. Vedeta a vizitat tot mai des sudul Franţei, nu în scop turistic, ci pe post de regizor al peliculei "W.E."!

Filmările s-au încheiat, iar presa a remarcat fascinaţia Madonnei pentru povestea de dragoste dintre Regele Edward al VIII-lea si Wallis Simpson - americanca pentru care regele a abdicat de la tronul Angliei. După ce Edward a abdicat, în 1936, el a devenit duce de Windsor. Wallis, devenită între timp soţia sa, a devenit în mod automat ducesă, dar a refuzat titlul de Alteţa Sa Regală.

"Nu e de mirare că Madonna, ca regizor în vârstă de 50 de ani, a ales acest subiect pentru film", comentează uşor ironic Vanity Fair. Criticii nu prea dau credit calităţilor regizorale ale divei: "Windsorii erau cunoscuţi pentru nesupunerea, extravaganţa, şi gustul lor impecabil. Madonna la fel! Sperăm ca destinul Madonnei să nu se încrucişeze decât până la un punct cu cel al Ducesei de Windsor, care a murit în singurătate, bolnavă şi uitucă"... CITIŢI ŞI:

  • Madonna, veșnica adolescentă, împlinește astăzi 53 de ani | VIDEO
  • VEZI AICI un top al celor mai bune piese ale Madonnei | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News