Rugby: Începe războiul pentru “lupii” din Bucureşti

Rugby: Începe războiul pentru “lupii” din Bucureşti

Stadionul Arcul de Triumf va găzdui în acest an meciurile selecţionatei Bucharest Wolves cu italienii de la Crociati şi englezii de la Warriors din cadrul turneului European Challenge Cup, care debutează în noiembrie.

European Rugby Cup a publicat luni programul Amlin Challenge Cup, una dintre competiţiile de top din rugby-ul european de club, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, frr.ro. În faza grupelor, selecţionata română Bucharest Wolves va da piept cu Stade Français Paris (Franţa), Worcester Warriors (Anglia) şi Crociati Parma (Italia).

“Lupii” vor debuta în turneul european duminică, 13 noiembrie, împoriva “Cruciaţilor” din Parma, meciul urmând să fie transmis de GSP TV în direct de la Stadionul Naţional Arcul de Triumf. Ei se vor deplasa, apoi, la Paris, pentru partida cu Stade Français, finalista de anul trecut. Eurosport Franţa va transmite în direct această întâlnire.

Al treilea meci pentru Bucharest Wolves va fi pe 11 decembrie, tot la Arcul de Triumf şi tot în direct la GSP TV, adversarii fiind “Războinicii” din Worcester. Returul de la Bucureşti cu Stade Français se va disputa în ianuarie, la o dată ce urmează să fie anunţată. Vezi aici programul complet al competiţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News