Leonardo DiCaprio şi-a părăsit iubita la sfaturile mamei

Leonardo DiCaprio şi-a părăsit iubita la sfaturile mamei

Unul dintre cuplurile de la Hollywood care păreau să se potrivească perfect, Leonardo DiCaprio şi Blake Lively, au pus capăt idilei din cauza faptului că mama lui DiCaprio nu a plăcut-o pe iubita acestuia, titrează Starpulse.

După ce au fost văzuţi plimbându-se pe străzile din Franţa şi având o întâlnire romantică la Disneyland, cei doi au fost separaţi de mama starului masculin. Relaţia lor a devenit oficială după ce au fost văzuţi împreună la Festivalul de Film de la Cannes.

DiCaprio i-a propus iubitei sale o întalnire cu mama lui, în Italia. Din cauza emoţiilor, Blake nu s-a putut abţine să nu conducă discuţia, vorbind despre "munca ei în serialul «Gossip Girl» şi despre campaniile pentru Chanel", spune o sursă apropiată de mama lui Leonardo. Actriţa americană a fost catalogată drept "ipocrită şi prea sofisticată". Irmelin DiCaprio nu s-a lăsat impresionată de frumuseţea şi succesul internaţional al vedetei şi l-a sfătuit pe fiul ei să o părăsească. Fără să stea pe gânduri, acesta i-a spus iubitei în vârstă de 23 de ani că are nevoie de puţin spaţiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cuplul a mai avut probleme, de data aceasta datorate unor nepotriviri în ceea ce priveşte stilul de viaţă. O sursă din anturajul cuplului a declarat pentru Touch Weekly în urmă cu o lună că lui DiCaprio îi plac ieşirile în club, în timp ce Blake preferă să stea mai mult în casă.

Leonardo DiCaprio a avut o relaţie de cinci ani cu modelul israelian Bar Rafeali, de care s-a despăţit în mai, înainte să înceapă relaţia cu Blake. Motivul a fost concluzia comună la care au ajuns cei doi privind căsătoria, ambii delarând că nu sunt pregătiţi să facă acest pas.