Shia LaBeouf s-a bătut pe platourile de filmare cu actorul Tom Hardy

Shia LaBeouf s-a bătut pe platourile de filmare cu actorul Tom Hardy

Actorul Shia LaBeouf s-a bătut cu colegul său Tom Hardy în timpul filmărilor pentru noul său film, "The wettest county in the world", din cauza unei glume proaste.

Vedeta filmului "Transformers" a recunoscut că s-a chinuit să se înţeleagă bine cu cel care a jucat rolul falsificatorului Eames în filmul "Inception". Tensiunile între cei doi s-au acumulat în zilele de filmare pentru drama "The wettest county in the world", ele sfârşindu-se cu o bătaie chiar pe platourile de filmare.

Una din problemele pe care LaBeuf le-a avut cu Tom Hardy a fost modul în care acesta se lăuda cu maşinile sale sport costisitoare alături de un alt coleg al lor, Jason Clarke. De multe ori strângea din dinţi când aceştia vorbeau despre toate "jucăriile lor".

Actorul cunoscut pentru rolurile sale din Transformers şi Indiana Jones a insistat că nu este interesat să îşi cheltuiască averea pe lucruri inutile şi că, în ciuda faptului că a fost plătit cu 15 milioane de dolari pentru rolurile sale, "se simte ruşinat" cu averea sa.

În acest moment am destui bani pentru a trăi încă 25 de vieţi. Dar nu am nici un interes pentru lucrurile pe care aceşti bani le pot cumpăra”, a declarat tânărul actor în revista Details.  

Incidentul cu actorul britanic Tom Hardy, care s-a remarcat în rolurile sale din "RocknRolla" şi "Inception", a fost, totuşi, unul izolat. Shia LaBeouf susţine că nu a mai auzit de la colegul său de platou lucruri care să îl deranjeze din acel moment.

Ne puteți urmări și pe Google News