Linie specială RATB pentru B'estfest

Linie specială RATB pentru B'estfest

Cei care doresc să participe la B’estfest Summer Camp 2011 vor avea la dispoziţie în timpul festivalului o linie specială de transport care îi va duce până la zona de intrare în festival.

Linia de transport în comun este pusă la dispoziţie de RATB şi va circula tur - retur, de la Piaţa Charles de Gaulle, cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B'estfest Park. Autobuzele vor avea inscripţionate textul "Linie specială B'estfest" şi vor circula cu o frecvenţă de 15 minute, începând cu ora 16.00 în data de 1 iulie şi respectiv ora 12.00 în zilele de 2 şi 3 iulie, până la ora 22.00.

Se va circula în direcţia B'estfest Park inclusiv după oră 22.00, însă la un interval de 60 de minute, până la ora 2 dimineaţa. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucureşti, în funcţie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 4.00 dimineaţa. Cei care vor veni cu maşina personală vor avea la dispoziţie o parcare gratuită în cadrul B'estfest Park

B’estfest, festivalul internaţional de muzică, ajuns la a IV-a ediţie, se desfăşoară între 1 şi 3 iulie, în zona Pipera-Tunari, în aer liber. După o pauză de un an din cauza crizei financiare, B’ESTFEST Summer Camp 2011 revine în forţă, cu elemente noi-nouţe. Evenimentul se va desfăşura anul acesta pe malul lacului Pasărea, din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă cele 72 de ore de muzică, participanţii se vor simţi ca într-o tabără de vară: vor avea parte de jocuri, expoziţii, dar şi spaţii special amenajate, unde îşi vor testa aptitudinile muzicale, de dans sau acrobaţii cu skate-ul.   Atmosfera festivalului va fi susţinută de formaţii şi cântăreţi precum Mika, Asian Dub Foundation, Skunk Anansie, House of Pain, Pendulum, dar şi nume româneşti, printre care Şuie Paparude, Magnolia, Sarmalele Reci sau Coma.

Biletele pot fi cumpărate de la magazinul biletoo.ro, din Unirea Shopping Center, sau de la Libraria "Mihai Eminescu" din Bucureşti. Preţurile variază între 125 lei şi 265 de lei, în funcţie de zile şi preferinţe. Norocoşii cu vouchere participă însă la B’estfest Summer Camp 2011 cu doar 15 lei.