Beyonce a închis festivalul de la Glastonbury cu un spectacol incendiar

Beyonce a închis festivalul de la Glastonbury cu un spectacol incendiar

Îmbrăcată într-un costum sexy, cu nişte pantaloni foarte scurţi şi o bluză aurie din paiete, Beyonce a susţinut un concert incendiar în faţa a 170.000 de oameni.

Cântăreaţa a fost ultima care a urcat pe scena de la Glastonbury aseară. În celelalte zile au mai cântat în faţa fanilor britanici şi formaţii ca U2 sau Coldplay. Cu o seară înainte, Beyonce a urmărit concertul celor de la Coldplay din zona VIP împreună cu soţul ei şi Gwyneth Paltrow, soţia solistului Coldplay, Chris Martin.

Concertul artistei a fost urmărit de soţul ei, Jay-Z, şi de prietena ei, Gwyneth Paltrow. O oră şi jumătate ea a uimit publicul cu un spectacol care a ţinut în jur de o oră şi jumătate şi care a inclus atât piese Destiny’s Child, cât şi piese proprii sau cover-uri celebre. Printre acestea se numără piesa "At last" a artistei Etta James, rol pe care Beyonce l-a interpretat în filmul "Cadillac Records" sau melodia "Sex is on fire" a trupei Kings of Leon.

Ea nu numai că a câştigat publicul care a participat la cele trei zile de festival, dar a părut şi foarte emoţionată să se afle pe scenă. "Sunteţi martorii împlinirii visului meu", a spus ea. "Întotdeauna mi-am dorit să fiu un star rock, iar în seara asta suntem toţi star-uri rock".

Ea a mai cântat şi alături de Tricky melodia "Baby Boy". Printre hit-uri s-au mai numărat "If I Were A Boy", "Independent Women", "Bootylicious" şi "Survivor", iar concertul a fost încheiat cu "Halo".

Beyonce a sfârşit spectacolul cu un mesaj către cei care au încheiat celelalte seri, U2 şi Coldplay. "Vreau doar să spun «Vă iubesc» trupelor Coldplay şi U2 şi vă mulţumesc din nou pentru această noapte extraordinară. Nu o voi uita niciodată. Vă iubesc pe toţi".

Beyonce este prima artistă în ultimii 20 de ani care susţine concertul care închide o seară a festivalului de la Glastonbury. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/0KtYpstMi5Y" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News