Lui Eugen Bogatu îi place să se plimbe pe la Curtea Supremă

Lui Eugen Bogatu îi place să se plimbe pe la Curtea Supremă

Arestat în dosarul "Şpagă în Portul Constanţa", Eugen Bogatu depune tot felul de cereri judecabile la Curtea Supremă, pentru ca, apoi, odată ajuns în faţa instanţei, să le retragă.

Audiat, astăzi de dimineaţă, în faţa completului de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, fostul şef al Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CNAMP) Constanţa, Eugen Bogatu, a declarat că... îşi retrage cererea.

Concret, Eugen Bogatu depusese un recurs împotriva deciziei prin care magistraţii aceleiaşi instanţe îi respinseseră cererea de eliberare provizorie, sub control judiciar. Anterior, Eugen Bogatu, inculpat în dosarul "Şpagă în Portul Constanţa", a mai depus la Curtea Supremă un recurs împotriva cererii de arestare preventivă, dispus de aceeaşi instanţă.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, deţinuţii depun, de regulă, tot felul de cereri, la instanţe, deşi ştiu că acestea nu au nicio şansă de a fi admise, doar pentru a se plimba şi a sta mai puţin în celulă.

Ne puteți urmări și pe Google News