“Moşul", după Ziua Copilului, la Vanghelie: I-a “şoptit" că pe Negoiţă îl sapă la presă colegii de PDL

“Moşul", după Ziua Copilului, la Vanghelie: I-a “şoptit" că pe Negoiţă îl sapă la presă colegii de PDL

Vanghelie are din nou fir roşu la cabinetul lui Moş Crăciun de la Polul Nord. Primarul democrat-liberal al sectorului 3, Liviu Negoiţă, va deveni ţinta favorită a presei în viitorul apropiat, a profeţit aseară liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie la OTV, citându-l iar ca sursă credibilă pe “Moşul".

Potrivit edilului sectorului 5, dezvăluirile de presă ar fi instrumentate de proprii colegi de partid ai pedelistului. În trecut, tot “Moş Crăciun" i-ar fi dat primarului de la 5 date și dosare despre unii politicieni, precum Elena Udrea sau chiar unii colegi social-democrați. "Asta îmi spunea şi Moş Crăciun, apropos, că în perioada următoare, domnul Negoiţă va fi în prim-planul scenei politice cu foarte multe care s-au întâmplat. Aşa intuiesc eu. Şi nu numai de dl Negoiţă. Aţi văzut, a fost domnul Poteraş, acum domnul Negoiţă, cred că va fi şi domnul Onţanu...", a declarat Vanghelie, la OTV. Cine urmăreşte lucrurile "rele" pe care le fac unii politicieni

Întrebat cum se face că informaţiile de acest gen îi parvin numai pe linia “Moşului", Vanghelie a susţinut că acesta îi iubeşte pe români şi urmăreşte lucrurile "rele" pe care le fac unii politicieni.

"L-aţi văzut pe domnul Negoiţă cu vila dânsului şi cu problemele care vor mai apărea în perioada următoare. Eu m-am tot mirat atâta timp cum de n-au apărut problemele cu domnul Negoiţă, că ştim cu toţi şi ştie şi presa că s-au întâmplat o serie de nereguli acolo, de ani de zile, începând de partea de salubrizare, partea de infrastructură, contracte semnate fără licitaţii şi aşa mai departe. A fost un dolce far niente pentru dl Negoiţă o perioadă destul de mare. Dl Videanu îi dirija toţi banii de la Primăria Capitalei, mă rog, o mare parte din bani, către Primăria Sectorului 3. De altfel, de aia şi ieşea la un moment dat dl Negoiţă ca fiind, vezi Doamne, primarul care poate într-adevăr să facă foarte multe lucruri frumoase. Bineînţeles, cu 30.000 de miliarde pe an: 10.000 de miliarde de la Sectorul 3 şi 20.000 care îi distribuia printr-o formă sau alta Primăria Capitalei", a mai explicat Vanghelie, sugerând că numai apropiaţi şi colegi de partid ai ai lui Negoiţă ar avea informaţii compromiţătoare care pot “transpira" către presă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marian Vanghelie a amintit că vila lui Negoiţă despre care presa a relatat recent constituie doar un subiect mai vechi, pedelistul negând în trecut că este proprietarul acestui imobil.

"E un palat frumos, dar nu e problemă, pe mine nu mă deranjează casa. Pe mine mă deranjează faptul că dl Negoiţă a minţit cu nonşalanţă în campania din 2004, spunând că nu cunoaşte a cui este casa şi că îşi dă demisia sau nu mai participă la alegeri dacă se va dovedi că aia e casa lui. S-a dovedit că e casa lui. Logic ar fi să-şi dea demisia dacă are demnitate", a mai declarat şeful PSD Bucureşti.

Vanghelie vs. Moşul: O relaţie pornită cu “şoapte" pe o bancă din Cişmigiu

Nu este pentru prima dată când Primarul de la 5 invocă numele personajului atât de îndrăgit de copii în chestiuni care privesc evoluţiile de pe scena politică românească.

În ianuarie 2010, el afirma că deţine informaţii şi dosare despre unii politicieni din PDL şi PSD care nu sunt accesibile oricui. În timp ce copiii cuminţi primeau dulciuri şi jucării, edilul social-democrat se mulţumea cu datele “şoptite" de Moş Crăciun la ureche pe o bancă din Cişmigiu.

"Într-o seară, îmi era rău şi m-am dus în Cişmigiu, pe o bancă, să mă reculeg. M-am trezit că a venit Moş Crăciun lângă mine pe banca şi mi-a zis: “Uite, am dosarele astea, nu ţi le dau că, dacă ţi le dau şi-ţi fac ăştia vreun control şi te verifică, o să ai probleme, dar îţi şoptesc la ureche. Uită-te pe ele, verifică-le. Şi, când am câte o dilemă mă duc pe bancă, în Cişmigiu, şi-apare Moş Crăciun", declara atunci Vanghelie.