Copii dispăruţi la Constanţa

Copii dispăruţi la Constanţa

O fetiţă de 4 ani din Medgidia, dispărută de ieri dimineaţă, este căutată de impresionante forţe de ordine.

Rodica Vişan, mama micuţei Elena Paulina, locuia de o lună la sora ei în Medgidia, după ce îşi părăsise soţul şi domiciliul din comuna Raducăneni, judeţul Iaşi. Femeia, victimă a violenţei domestice, îşi găsise de lucru la cules cireşe şi, ieri dimineaţă, a plecat la muncă lăsând-o pe fetiţă dormind cu mătuşa şi copii acestei.

Se pare că Elena Paulina a ieşit din curte fără a fi văzută de cineva şi s-a strecurat pe sub lanţul care leagă poarta de gard. Dipariţia ei a fost anunţată abia ieri după-amiază, după ce mama a ajuns acasă. Poliţişti, jandarmi, rude, vecini, au reluat căutările în această dimineaţă.

Câinele de urmă i-a dus pe polţişti la ruinele unei foste fabrici din apropiere. Adjunctul şefului IPJ Constanţa, comisar şef Adrian Rapotan, spune că "iniţial, poliţiştii s-au gândit că fetiţa ar fi putut fi răpită de tatăl ei însă, astăzi, acesta a fost găsit la domiciul său din judeţul Iaşi împreună cu ceilalţi trei copii ai familiei".

Fotografia Elenei Paulina a fost distribuită tuturor posturilor de poliţie, poliţiştilor de la transporturi şi a fost lipită în cartierele şi în pieţele din Medgidia. "Fetiţa nu ştie să comunice, spune doar mama şi tata, este sfioasă şi retrasă", a declarat mama, Rodica Vişan. Copila dispărută are 1,10 înălţime, păr şaten, tunsă scurt, ochi căprui, te alb, nas drept, constituţie slabă.

La data dispariţiei, Elena Paulina Vişan purtă un trening roz, papuci din plastic de culoare albastră, iar în jurul gatului purta mărgele multicolore. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Ne puteți urmări și pe Google News