Mr. Big, în premieră în România

Mr. Big, în premieră în România

Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute trupe americane din anii ‘80, va concerta pentru prima dată în România. Evenimentul va avea loc la Hard Rock Cafe, în data de 17 iunie, de la ora 22.00.

Iubitorii muzicii rock au şansa de a participa la un concert extraordinar pe care legendara trupă Mr. Big îl va susţine la Hard Rock Cafe cu ocazia lansării în luna ianuarie a celui mai recent album al lor, "What if…". Evenimentul marchează aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, în Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.   Formată la sfârşitul anilor ‘80 în Los Angeles, California, de către Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitară), Billy Sheehan (bass) şi Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unor piese precum "To Be With You" - ce a ocupat prima poziţie în topuri în 15  ţări, "Wild world" sau "Shame". Reunită în primăvara anului 2008, Mr. Big a lansat primul album după zece ani de pauză, album a cărui promovare a avut deja loc în Japonia, SUA şi Filipine. Cu această ocazie, Paul Gilbert îşi va revedea chitara Ibanez expusă în colecţia de memorabilia, la Hard Rock Cafe Bucureşti.    Biletele la concert se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, Sala Palatului şi online pe eventim.ro.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: 80 lei pentru biletele fără loc şi 120 lei pentru biletele cu loc (disponibile la Hard Rock Cafe).    <iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/q6E4Cs2H-xE" height="349" width="425"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News