O casă în numai 7 zile

O casă în numai 7 zile

AXN difuzează începând de astăzi un nou sezon al popularului reality-show american "Renovare extremă", de la luni până vineri, de la ora 20.00.

O echipă de constructori adună în fiecare săptămână sute de muncitori voluntari pentru o cauză nobilă: construirea unei case pentru o familie aflată în dificultate. În doar şapte zile, cei care lucrează pentru emisiunea "Renovare extremă" reuşesc să ridice casa şi să o mobileze după nevoile şi personalităţile celor care vor locui în ea.

Camera copiilor dispăruţi

În primul episod al acestui nou sezon, Colleen Nick, o femeie a cărei fiică a dispărut în 1995, îşi spune povestea şi devine beneficiara unei case construite de membri echipei. Colleen ajută familiile care trec prin aceeaşi situaţie ca ea. Femeia a înfiinţat Fundaţia "Morgan Nick", numită după fetiţa ei. Casa în care locuia a fost în mare parte distrusă după explozia unui boiler. Echipa îi construieşte de la zero o nouă casă, în acelaşi loc.

Prezentatorul emisiunii, Ty Pennington, se ocupă în acest episod de amenajarea dormitorului lui Colleen. Designul noii camere include poze ale copiilor dispăruţi cărora Colleen le alocă o mare parte din timpul ei.

Tot în deschiderea sezonului, echipa emisiunii are parte de doi invitaţi speciali: John Walsh, vedeta televiziunii americane care prezintă emisiunea "America’s most wanted", dar şi cel mai cunoscut skateboarder din lume, Tony Hawk.

Emisiunea "Renovare extremă" a ajuns la al optulea sezon în Statele Unite. A fost în fiecare an nominalizată la Premiul Emmy pentru "Cel mai bun program reality", câştigând premiul în 2005 şi 2006. Echipa care coordonează renovarea din acest episod este formată din Ty Pennington, Preston Sharp, Paige Ham mis, Michael Moloney, Constance Ramos şi Paul DiMeo.

Ne puteți urmări și pe Google News