"Miss fata de la ţară" a cărat lemne şi a muncit în gospodărie

"Miss fata de la ţară" a cărat lemne şi a muncit în gospodărie

Dorina Colniţă, din Prundul Bârgăului, a fost aleasă câştigătoarea emisiunii prezentate de Andreea Raicu. Tânăra spune că a făcut multe sacrificii în viaţă şi că a trebuit să muncească de mică.

Luni seară, la Club Jukebox din Capitală, într-o atmosferă incendiară, emisiunea "Miss fata de la ţară", prezentată de Andreea Raicu, şi-a ales câştigătoarea.

Deşi la început notele slabe o aduseseră la duel cu Georgiana, Dorinei Colniţa, din Prundul Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud, aleasa lui Dan Bordeianu, i s-au umplut ochii de lacrimi când a aflat că publicul a văzut în ea noua "Miss fata de la ţară".

"Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au votat. Câştigarea acestui concurs este o mare realizare. Cred că mi-au purtat noroc şi cerceii primiţi de la logdnica lui Dan Bordeianu", a spus Dorina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorina Colniţa are 20 ani şi este elevă în clasa a XIII-a la Grupul Şcolar "Radu Petrescu" din Prundu Bârgăului. Tânăra provine dintr-o familie de agricultori şi nimic din ce înseamnă muncă grea nu îi este străin.

Luna petrecută în cantonament alături de specialişti şi-a spus cuvântul, iar cele patru fete rămase în finală, Alina Neacşu, Elena Coteanu, Mihaela Muşuroi şi Dorina Colniţa, au trecut cu succes proba costumelor de baie, a rochiei de seară, dar şi proba de dans, atât modern, cât şi popular.

Atmosfera a fost întreţinută de piesele muzicale ale lui Alex Velea şi ale lui Aurelian Temişan.

Premiu de 10.000 de euro

În urmă cu două luni, Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Aurelian Temişan, Alex Velea şi Andrei Duban plecau în ţară ca să caute fete frumoase care să participe la concurs. Doritoarele au fost pregătite, testate, au primit note de la juriu, iar telespectatorii au votat câştigătoarea.

Răsplata a fost pe măsură. Pe lângă mult râvnitul titlu, "Miss fata de la ţară" primeşte un premiu în valoare de 10.000 de euro, un contract de reprezentare cu agenţia de fotomodele Etiquette, dar şi parfumul "Challenge" by Dana Savuică.

"Pentru a deveni un model de top nu e important locul în care te naşti. Sunt foarte multe modele internaţionale care nu sunt născute în oraşele mari. Pe lângă calităţile fizice - care trebuie să se înscrie în anumiţi parametri -, seriozitatea este foarte importantă în această meserie. Atâta vreme cât nu ai aceste calităţi, nu te vei descurca, pentru că nu este suficient să fii frumoasă", a explicat Andreea Raicu regulile concursului.

"Fata asta chiar merită ajutor"

"Pe Dorina am ales-o pentru că a câştigat aproape toate probele şi a reuşit să mă convingă, fără tăgadă, că este fata de la ţară. Mă opreau oamenii din sat şi mă întrebau pe cine am ales şi când aflau, toţi, fără excepţie, aveau numai cuvinte de laudă. Dar poate cel mai mult m-au determinat să o aleg situaţia ei şi gândul că fata asta chiar merită o mână de ajutor. Mai erau fete frumoase care meritau să vină la Bucureşti, dar care aveau un sprijin, în vreme ce Dorina nu. Sigur că are alături familia, care o iubeşte şi încearcă să o ajute, dar, din păcate, până la vârsta asta a fost nevoită să facă o serie de sacrificii. Dorina a trebuit, umăr la umăr cu bărbaţii din sat şi, mai ales, cu tatăl ei, să care lemne din munte şi să întreţină o casă şi o gospodărie. Nu pot decât să-i doresc tot binele din lume şi sunt sigur că faptul că este câştigătoarea acestui concurs o va ajuta foarte mult", a povestit Dan Bordeianu.

PE PODIUM. Andreea Raicu, alături de cele patru finaliste

SFATURILE CELORLALTE PARTICIPANTE

Cura de slăbire creşte şansele la Miss

Alina Neacşu. Este din Lereşti (Câmpulung Muscel), are 18 ani şi este considerată cea mai bună sfătuitoare în orice problemă pentru prietenii ei. Îi plac plimbările în natură şi adoră marea. Ea a fost aleasă de Dana Săvuică. Aceasta a sfătuit-o, încă de la început, să slăbească pentru a avea şanse. Alina a câştigat în competiţie multe cărţi şi a spus că în Lereşti sunt cele mai frumoase şi deştepte fete.

Mihaela Muşuroi. Are 15 ani şi este din satul Izbiceni, judeţul Olt. Este redactor la o revistă şi îşi doreşte să ajungă să-i ia un interviu preşedintelui României. A fost aleasă de Andrei Duban.

Elena Coteanu. Are 21 de ani şi este studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice din Timişoara. Este din Dudeştii Noi (judeţul Timiş) şi a fost aleasă de Aurelian Temişan.

Georgiana Bărgheşiu, concurenta exclusă la începutul emisiunii în urma duelului cu Dorina, are 19 ani şi este din Poiana Mărului, judeţul Braşov. Studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice din Braşov, ea a fost aleasă de Gina Pistol, care a spus că tânăra are un suflet de aur, ceea ce o va ajuta foarte mult în viaţă.