Oferte ieftine pentru minivacanţa de 1 Mai

Oferte ieftine pentru minivacanţa de 1 Mai

Pachetele turistice pentru miniconcediul de 1 Mai pe litoral costă de la câteva sute de lei în sus.

Devenită deja un obicei printre români, minivacanţa de 1 Mai va scoate din buzunarele acestora, în acest an, sume cu până la 20% mai mici faţă de anii trecuţi, potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism.

Cele mai populare destinaţii vor fi, în acest an, România, Bulgaria şi Grecia, unde staţiunile promovează cele mai mici preţuri dintre toate ofertele.

Litoralul românesc: preţuri de la 60 de lei

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele mai avantajoase oferte de pe litoralul românesc, pentru perioada 29 aprilie-2 mai, au preţuri care pornesc de la 60 de lei. De pildă, la acest preţ, agenţia Balneo Turism propune un pachet care include două nopţi de cazare la un hotel de 2 stele din staţiunea Mamaia. Oferta nu include nici masă şi nici transport, dar asigură un loc gratis pentru un copil cu vârsta de până la 12 ani şi un discount de 50% pentru cel de-al doilea copil de până la 12 ani.

Ceva mai scumpă, dar cu cazare într-o unitate hotelieră de categorie superioară, este oferta celor de la Boutique Travel, care include cazare cu mic dejun în perioada 29 aprilie-2 mai, la un hotel de 3 stele din staţiunea Eforie Nord. Preţul de persoană, în acest caz, este de 162 de lei.

Oferte de la 39 de euro de persoană, în Bulgaria

În Bulgaria, ofertele pentru minivacanţa de 1 Mai pornesc de la 39 de euro de persoană, cum este cazul pachetului propus de agenţia Karpaten. Acesta include două nopţi de cazare într-un hotel de 4 stele în staţiunea Nisipurile de Aur, cu regim de all inclusive. De precizat că familiile care au copii cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani beneficiază de locuri gratis pentru aceştia.

Persoanele care doresc să viziteze staţiunea Balcic la începutul lunii mai pot opta pentru un pachet care include două nopţi de cazare cu regim de demipensiune la un hotel de 3 stele, la un preţ de 58 de euro de persoană. Oferta este promovată de agenţia Corali Holidays şi, de asemenea, include un loc gratuit în cameră pentru copiii de până la 12 ani.

Minivacanţă la Atena cu 53 de euro

Atena, una dintre principalele destinaţii turistice ale Europei, îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 30 aprilie-2 mai, cu oferte de cazare şi masă care pornesc de la 53 de euro de persoană. O astfel de ofertă vine din partea agenţiei Adria Travel şi include două nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun, localizat aproape de principalele obiective turistice din capitala Greciei. Această ofertă nu include însă transportul.

Românii care vor să petreacă o minivacanţă în regiunea Halkidiki vor scoate din buzunar aproximativ 75 de euro pentru trei nopţi de cazare. Agenţia Sunny Days propune, la acest preţ, un pachet care include trei nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele localizat în staţiunea Kalithea. 60 de lei este preţul celei mai ieftine oferte de 1 Mai pentru două nopţi de cazare pe litoralul românesc, în staţiunea Mamaia