Antonescu îl acuză pe Boc că vrea să amâne alegerile de la Baia Mare

Antonescu îl acuză pe Boc că vrea să amâne alegerile de la Baia Mare

Liderul PNL Crin Antonescu susţine că Guvernul intenţionează să amâne alagerile parţiale de la primăria Baia Mare.

"Există informaţii foarte precise că în şedinţa de luni, 18 aprilie, a Guvernului se va petrece încă un lucru scandalos şi hilar în acelaşi timp, şi anume, după ce au stabilit printr-o Hotărâre de Guvern data alegerilor pentru primăria Municipiului Baia Mare, şi anume 8 mai, aceiaşi guvernanţi, conduşi de ilustrul Emil Boc, vor da o Hotărâre de Guvern sau vor anula această HG, pe scurt, vor amâna 'sine die' alegerile de la Baia Mare deoarece au constatat, au evaluat, au cercetat că le pierd", a spus Antonescu.

El a susţinut astăzi că pentru amânarea alegerilor, Guvernul va invoca lipsa resurselor financiare, "un motiv hazliu". "Şi pentru alte alegeri vor invoca tot lipsa banilor", a mai spus preşedintele PNL, susţinut şi de liderul PSD, Victor Ponta. "Evident că proiectul de hotărâre de Guvern, prin care practic se abrogă o hotărâre emisă în urma cu trei săptămâni, referitor la alegerile de la Baia Mare, îl vom ataca în instanţă", a spus Ponta.

Până acum, în cursa pentru fotoliul de primar de la Baia Mare a fost anunţat candidatul USL, Cătălin Cherecheş, susţinut şi de UDMR. PDL nu are până acum un candidat.

Ne puteți urmări și pe Google News