Andreea Bănică lansează “Sexy”

Andreea Bănică lansează “Sexy”

Andreea Bănică continuă seria succeselor şi după “Samba”, piesă care anul trecut a fost cea mai difuzată în Bulgaria, şi “Love în Brasil”, care este în continuare printre power-play-urile cluburilor din România, ea lansează “Sexy”.

"Piesa a fost produsă de Play & Win şi lansată de ei iniţial online, în urmă cu un an, sub un alt nume. Nu a fost niciodată promovată ca single şi am hotărât împreună să o refacem. Baieţii mi-au spus că mi se potriveşte, şi mie mi-a plăcut mult. Câteva părţi au rămas la fel, altele sunt complet noi... Sper să vă placă şi vouă! ", spune Andreea Banică.

Ultimele luni au fost foarte ocupate pentru artista care a susţinut numeroase copncerte în ţările unde hiturile ei sunt promovate.

La începutul acestui an, Andreea Bănică a lansat un album "Best Of" împreună cu casa sa de discuri, Cat Music. Acesta conţine 13 hituri şi două remixuri şi poate fi cumpărat din magazinele de specialitate din ţară, dar şi online.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/AFbse2OX7TI" width="640" frameborder="0" height="390"></iframe>