Monica Columbeanu, evacuare în miez de noapte

Monica Columbeanu, evacuare în miez de noapte

Irinel Columbeanu s-a ţinut de promisiunea făcută la auzul veştii că soţia sa a intentat divorţ şi şi-a retras toate donaţiile făcute acesteia.

Aşa că, după ce ieri a primit din partea unui executor judecătoresc ordinul de evacuare pe care o ocupa în Cale Victoriei, Monica Columbeanu a părăsit definitiv apartamentul în această noapte şi s-a mutat în locuinţa unei prietene din Pipera, scrie Libertatea. Jurnaliştii publicaţiei citate au suprins imagini în care mai mulţi angajaţi ai firmei de pază a imobilului au cărat, timp de două ore, bagajele doamnei Columbeanu. La final, aceasta a plecat cu maşina unor prieteni, lăsând în parcare automobilul de lux marca Bentley primit de la soţul ei cadou la numai trei luni după ce şi-a luat permisul auto.

Mama Monicăi, care locuia împreună cu aceasta în apartamentul din Victoriei, a plecat să stea alături de cealaltă fiică a sa, Ramona Gabor, şi de iubitul acesteia Gabi Bădălău, într-un apartament aflat în cadrul unui complex rezidenţial din zona Politehnica.

Divorţul soţilor Columbeanu este de mai bine de o săptămână ştirea mondenă de maximă importanţă. Deşi despărţirea lor nu părea să fie, cel puţin la nivel declarativ, un război, Irinel Columbeanu declarând chiar, la un moment dat, că „miza procesului nu sunt banii, ci Irina”, acţiunile dovedesc contrariul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Omul de afaceri a retras atât donaţiile pe care i le-a făcut soţiei sale de-a lungul timpului, dar a reuşit şi să convingă instanţa că este cel mai în măsură să câştige custodia temporară a fetiţei lor în vârstă de patru ani, Irina. Aceasta în ciuda faptului că Monica a cerut custodia în regim de urgenţă, prin ordonanţă preşedinţială, justificând că Irinel nu a contribuit financiar niciodată în vederea creşterii şi educării Irinei.

Însă luni, magistraţii Judecătoriei Buftea i-au dat câştig de cauză tatălui şi micuţa i-a fost încredinţată până la finalizarea procesului de divorţ, a cărui primă înfăţişare va avea loc pe 21 martie.   CITIŢI ŞI:

  • Irinel Columbeanu: "Este un basm frumos ce se întâmplă"
  • Irinel Columbeanu: „Monica nu m-a ascultat”
  • Este oficial: Monica şi Irinel Columbeanu divorţează. Moni este la mila lui Iri
  • Monica Columbeanu „nu a făcut dovada unor condiţii de locuit adecvate” pentru Irina