Mărţişorul Teatrului Masca: invitaţii gratuite pentru doamne pe 1 şi 8 martie

Mărţişorul Teatrului Masca: invitaţii gratuite pentru doamne pe 1 şi 8 martie

Teatrul Masca oferă doamnelor şi domnişoarelor invitaţii gratuie cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie pentru spectacolele ce se vor juca în sala Jacques Lecoq – ”Câteva palme false” şi ”Iunia”.

”Ziua Femeii este o sărbătoare care îmbină fericit ideea de feminitate cu cea de reînnoire, verde crud, frumuseţe, un început de drum cu speranţe şi dorinţe noi. Părerea mea este că trăim într-un matriarhat solid şi eu ca manager de teatru contez mult pe femeie”, declară Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

”Câteva palme false” este o neobişnuită poveste de iubire dintre un El şi o Ea care se întâlnesc întâmplător şi se iubesc timp de 20 de ani. Paul Everac, autorul textului construieşte o lume plină de neprevăzut, în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

”Iunia”, un spectacol de Ioana Macarie ce aduce în atenţie povestea unei artiste singure, în jur de 45 de ani, care a ales întotdeauna cariera ei de cântăreaţa în locul familiei. Stabilitatea, siguranţa şi încrederea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru că singurătatea şi independenţa sunt singurele lucruri care au condus-o până acum în viaţă. Iuniei, interpretată într-un mod excepţional de Ana Maria Pâslaru nu-i mai rămân decât regretul momentelor în care a ales singurătatea şi cântecul, ca unică formă de manifestare a trăirilor sale. O poveste profundă despre alegeri şi regrete, împliniri şi compromisuri. Invitaţia la spectacol este dublă.

Ne puteți urmări și pe Google News