Tatăl lui Teo Trandafir: "Nu mai răspunde la telefon şi nici la sms-uri"

Tatăl lui Teo Trandafir: "Nu mai răspunde la telefon şi nici la sms-uri"

Ion Uţă, tatăl deputatei Teo Trandafir, a declarat pentru EVZ că nu mai are veşti de la fiica sa, de când starea ei s-a înrăutăţit. Nu îi mai răspunde nici la telefon, nici la sms-uri.

"Sunt amărât şi trist pentru că nu mai ştiu nimic de Teo. Nu am mai vorbit cu fiica mea de câteva zile pentru că nu mai răspunde. Am înţeles că nu mai poate vorbi şi nici nu răspunde la sms-uri. Tot ce ştiu este că se simţea bine, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit după o ameliorare promiţătoare. Mai multe detalii nu pot şti. Cei care ştiu aceste lucruri sunt doar medicii care o îngrijesc", ne-a declarat Ion Uţă, tatăl deputatei. O ipoteză nou apărută care ar explica agravarea stării de sănătate a deputatei PDL este că aceasta suferă de pseudochisturi pancreatice ceea ce înseamnă "o vindecare «cu defect» a pancreatitei acute severe.

În această situaţie, cea mai gravă este infecţia şi e nevoie de operaţie. Pseudochisturile s-au văzut la ecografie şi tomografie, iar apariţia lor poate duce, ulterior, la cronicizarea bolii", declară un apropiat al deputatei PDL.

Starea deputatei Teo Trandafir s-a agravat din cauza septicemiei Starea de sănătate a deputatei PDL Teo Trandafir s-a agravat din cauza unor complicaţii, externarea ei fiind amânată pentru o perioadă nedeterminată. "În aceste momente, o echipă pluridisciplinară lucrează pentru a o pune din nou pe picioare. Externarea din spitalul AKH a fost amânată din cauza unor complicaţii de natură septică. Este imprevizibil momentul în care pacienta va putea părăsi spitalul", a declarat ieri pentru EVZ Karin Fehringer, şefa Departamentului de Informare şi PR din cadrul Spitalului Universitar AKH din Viena. La începutul lunii februarie, medicii austrieci de declarau mulţumiţi de evoluţia stării de sănătate a lui Teo Trandafir şi spuneau că dacă va evolua în această directie o vor externa. "S-a tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem foarte bucuroşi că starea febrilă a dispărut. Va fi efectuată o mică procedură endoscopică, după care pacienta va fi transferată în ţara ei, lucru posibil foarte curând", spuneau medicii austrieci pe 1 februarie. Chiar din prima săptămână a acestui an, Teo a avut probleme grave de sănătate. A fost internată la spitalul Elias din Bucureşti, la Terapie Intensivă, iar medicii au pus diagnosticul de pancreatită acută, o boală care poate duce la deces. Teo Trandafir a fost transferată la spitalul AKH din Viena, pe 11 ianuarie.

Ne puteți urmări și pe Google News