Final Distribution intră pe piaţa producătorilor de jgheaburi şi burlane

Final Distribution intră pe piaţa producătorilor de jgheaburi şi burlane

Cu o investiţie de 500.000 de euro, Final Distribution, importatorul brandurilor de materiale de construcţii Gerard, Delta si Keylite, a deschis o linie de producţie de jgheaburi şi burlane, în localitatea Băicoi din Prahova.

Comercializat sub brandul NOVATIK, sistemul pluvial produs la Băicoi va putea asigura un volum de 3,5 milioane ml/an pentru burlane şi 1 milion ml/an pentru jgheaburi.

NOVATIK se adresează segmentului rezidenţial, venind din start cu un preţ atractiv asigurat prin producţia locală, care îl va face disponibil pentru majoritatea clienţilor de pe aceasta piaţă.

Pentru 2011, reprezentanţii companiei se aşteaptă ca segmentul de jgheaburi şi burlane NOVATIK să deţină o pondere de 17% din cifra de afaceri a acesteia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Piaţa jgheaburilor şi burlanelor din România este estimată la o valoare de 20 milioane de euro, din care producţia locală reprezintă mai puţin de 30%.

Pentru 2011, Final Distribution estimează vânzări de peste 1 milion de euro din segmentul de producţie jgheaburi şi burlane.