O tânără admite că a făcut sex cu "generosul şi bunul" Berlusconi

O tânără admite că a făcut sex cu "generosul şi bunul" Berlusconi

Maria Ester Garcia Polanco, o tânără de 25 de ani originară din Republica Dominicană, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu premierul italian Silvio Berlusconi.

Întrebată de jurnaliştii de la cotidianul italian "La Repubblica" dacă a făcut sex cu şeful guvernului de la Roma, ea a răspuns: "Da, dar nu pentru bani". Femeia a explicat că astfel a vrut să-şi arate recunoştinţa faţă de Silvio Berlusconi, care îi plătise spitalizarea fiicei sale, în vârstă de 5 ani, şi o ajutase pe tânără să-şi găsească de lucru în televiziune. Berlusconi a fost "generos şi bun", a mai spus Maria Ester Garcia Polanco.

Ea este una dintre cele 14 femei suspectate de procurorii din Milano că ar fi avut relaţii intime cu premierul italian, în vârstă de 74 de ani. Maria Polanco a declarat că a participat la "cinci sau şase" petreceri organizate de Berlusconi la reşedinţa lui din Arcore (lângă Milano), dar a negat zvonurile conform cărora acestea se transformau în adevărate orgii sexuale.

Italienii s-au săturat

Ne puteți urmări și pe Google News

Unul din doi italieni crede că premierul Silvio Berlusconi ar trebui să demisioneze ca urmare a scandalului în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră, arată un sondaj realizat săptămâna aceasta şi publicat astăzi de cotidianul "Corriere della Sera".

Potrivit sondajului, 49% dintre respondenţi consideră că premierul ar trebui să renunţe la funcţie, în vreme ce 45% cred că el ar trebui să continue în fruntea guvernului. Berlusconi este anchetat de procurorii din Milano, care îl suspectează că a făcut sex cu mai multe prostituate, printre care şi o minoră, marocana Karima El Mahroug, cunoscută sub numele de scenă Ruby.

Şeful guvernului de la Roma, care respinge categoric acuzaţiile şi îi critică dur pe procurorii milanezi, a reiterat, recent, că nu intenţionează să se prezinte în faţa acestora pentru a le oferi explicaţii oficiale.