Bonetti: "Nu sunt sclavul unor găinari ca Dragomir!"

Bonetti: "Nu sunt sclavul unor găinari ca Dragomir!"

Antrenorul formaţiei Dinamo s-a dezlănţuit la Radio GSP, unde a dat de pământ cu preşedintele LPF şi le-a cerut acţionarilor echipei din Ştefan cel Mare să nu cedeze presiunilor adversarilor lui şi să nu-l dea afară.

Dario Bonetti, antrenorul echipei de fotbal Dinamo, a răbufnit astăzi la Radio GSP împotriva tuturor celor care l-au criticat în ultimele zile. Bonetti este în război deschis cu Mitică Dragomir şi cu fraţii Becali şi le-a cerut sprijinul acţionarilor în duelul cu duşmanii.

"M-a surprins pentru că niciodată n-am văzut nicăieri în lume un preşedinte de Ligă care să atace un antrenor. Dar aici nu e nicio surpriză, pentru că este vorba de o castă a celor cu interese personale, care vor să-şi păstreze autoritatea. Şi e normal, ca un antrenor ca mine, care spune adevărul şi care n-are interese personale, decât să lucreze bine pentru Dinamo şi  să crească această echipă cu jucători tineri, care nu este sclavul acestor găinari, acestor hoţi de găini, să fie atacat", a răbufnit Bonetti.

"Normal, că ei vorbesc, pentru că le este teamă. Teamă că eu aş avea timp să construiesc această echipă şi pun presiune pe conducătorii mei, care pot lua aceste declaraţii de bune. Cum am spus, declaraţiile lor sunt doar declaraţii de mare vulgaritate. Nu spun nimic concret, pentru că atunci când vorbesc de rezultate, trebuie să spună care sunt aceste rezultate negative. Demonstrează ignoranţă şi incompetenţă pentru a ocupa posturile pe care le ocupă. Incompetenţa se vede şi din clasamentul FIFA, în care naţionala a căzut permanent de când este el preşedinte la Ligă. Nu e numai el vinovat, dar este unul dintre cei responsabili. Înainte de a vorbi de un antrenor de club şi de a-l ataca într-o manieră atât de vulgară şi de ignorantă, trebuie să vorbească de rezultatele pe care el nu le are de mult timp. În România nu lipseşte calitatea jucătorilor, lipseşte calitatea celor care conduc fotbalul. El este unul dintre cei responsabili. Lucrul cel mai evident e că nu au ce să spună, pentru că am luat două Cupe importante, împotriva tuturor pronosticurilor. Am pierdut derby-ul cu Steaua cu un arbitru care a fluierat totul în favoarea Stelei. El vorbeşte doar pentru a se auzi vorbind. Cuvântul e în gura ignoranţilor", a continuat Bonetti.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu e o chestiune legată de fotbal, nu asta mă enervează pe mine, e un război personal, pentru că eu sunt victimă a ceea ce se întâmplă în acest sistem. De ce vor arbitrii străini? Românii sunt foarte buni. Într-un derby, românii nu-şi pot permite astfel de greşeli, pentru că trăiesc aici şi au o imagine de apărat. Străinii vin aici, fac ce vor şi pleacă. De ce să mă suspende Dragomir? El atacă un antrenor de club fără niciun drept, de ce el să fie deasupra tuturor. Trebuie să fie egalitate", a mai precizat italianul.

"Din aprilie şi până acum am avut o medie bună de puncte şi am câştigat două Cupe. Pentru a face lucruri bune, e nevoie de timp. Acest campionat nu s-a terminat. Ei pregătesc terenul, ca, în cazul unui eşec, să pună presiune pe conducătorii mei să mă dea afară", a încheiat Bonetti.

Dragomir: "Îl suspend un an!" Dumitru Dragomir a aşteptat ca italianul să răspundă provocărilor sale şi a sărit ca ars. "Să îmi daţi caseta, că îl suspend. Pentru aşa o jignire poate să stea mai mult de un an de zile. Dar consultăm regulamentele. Dacă nu ai toate ţiglele pe casă, atunci da, faci aşa declaraţii. Ce antrenor e Bonetti? Unde a antrenat? A antrenat măcar în divizia a doua în Italia? Vom vedea, vom mai auzi de domnul Bonetti. Nu îl iert! Oamenii slabi mă atacă, oamenii proşti, slab pregătiţi. Poate să antreneze din tribună, poate şi din Italia, din Africa. Face chestia asta că vrea să plece", a răbufnit "Corleone" la Digi Sport.