MIREASĂ LA 103 ANI, veselă şi îndrăgostită. Cum arată doi oameni care SE IUBESC DE 90 DE ANI

MIREASĂ LA 103 ANI, veselă şi îndrăgostită. Cum arată doi oameni care SE IUBESC DE 90 DE ANI

Un cuplu din China au făcut pozele de nuntă după 88 de ani de la căsătorie. O companie le-a făcut cadou un întreg album de nuntă. S-au îmbrăcat în mire şi mireasă, au râs şi s-au sărutat ca în tinereţe.

Doi bătrâni din China au făcut pozele de nuntă la 88 de ani distanţă de momentul în care aceasta a avut loc. Wu Sognshi, de 103 ani, şi soţul ei, Wu Conghan, de 101 ani, s-au îmbrăcat frumos în costumele de miri iar fotografiile lor au făcut înconjurul lumii. Este cea mai bătrână mireasă fotografiată vreodată.

În 1924, când cei doi s-au căsătorit, în China nu existau aparate de fotografiat, dar Sognshi şi-a dorit întotdeauna să aibă nişte poze de nuntă, în care să fie îmbrăcată în mireasă.

Abia în 2012 o companie foto locală s-a gândit să le ofere un album de nuntă. Mireasa s-a trezit cu noaptea-n cap pentru a se machia, farda şi pentru a-şi potrivi diadema pe cap. Ginerele, în schimb, a mărturisit că a dormit mai mult, îmbrăcându-se destul de repede.

Ne puteți urmări și pe Google News

Momentul cel mai dificil a fost sărutul miresei, adevărată probă de sport extrem, la vârsta lor. Proba a provocat lungi hohote de râs pentru că proteza mirelui a sărit şi a aterizat în poala miresei. Veselia a făcut parte însă din ritual, făcând ca amintirile acestui moment să fie mai vii şi mai greu de uitat. Cei doi se iubesc de 90 de ani.